Breaking News

Άννα Μαρία Βέλλη για Δέσποινα Βανδή: «Βγαίνουν τέτοια τραγούδια το 2024; Λυπηρό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η άποψη της Άννας Μαρίας Βέλλη για το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή σχολιάστηκε την Παρασκευή (12/7) στην εκπομπή «Summer’s Cool».

Στο νέο της τραγούδι, με τίτλο «Είμαι γυναίκα», η Δέσποινα Βανδή ερμηνεύει: «Είμαι γυναίκα, φυσικά και θα σε ψάξω και θα μάθω που θα πας. Είμαι γυναίκα, φυσικά και θα ρωτήσω γιατί άρωμα φοράς; Είμαι γυναίκα φυσικά θέλω να ξέρω στη δουλειά με ποιες μιλάς. Είμαι γυναίκα φυσικά και υποφέρω όταν δεν μου απαντάς. Φυσικά και τα θέλω όλα δικά μου, αποκλειστικά είναι όλα τα ένστικτά μου άκρως θηλυκά. Και μαζί σου εγώ θα βρίσκομαι παντού και πουθενά, μια γυναίκα τη ζωή σου κυβερνά».

H Άννα Μαρία Βέλλη εξέφρασε την άποψή της για το τραγούδι, μέσα από ανάρτησή της στα social media. «Βγαίνουν τέτοια τραγούδια το 2024; Λυπηρό» ανέφερε χαρακτηριστικά...


Από την πλευρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Summer’s Cool»:

«Για να το βάλουμε στη σωστή βάση. Εγώ είδα χιλιάδες TikTok βίντεο που λάτρεψαν το τραγούδι και είδα και ένα ξινό βίντεο, αυτό. Ας μη λέμε ότι υπάρχουν γενικά αντιδράσεις, υπάρχει μια "ξίνια" και είναι αυτή. Στα σχόλια που γράφουν κάτω από την ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη, που είναι 65, τα 60 κράζουν την Άννα Μαρία Βέλλη και όχι τη Δέσποινα Βανδή. Απλά το τοποθετώ και το αφήνω εδώ».