Breaking News

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Βραδινή έξοδο με την πρώην σύζυγό του, Λένα Δροσάκη, ανήμερα των γενεθλίων του (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανήμερα των γενεθλίων του, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πραγματοποίησε κοινή εμφάνιση με την πρώην σύζυγό του, Λένα Δροσάκη, στη θεατρική παράσταση «8 γυναίκες».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη ήταν μαζί από τα τέλη του 2018 και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στα τέλη Ιουνίου του 2020. Τον επόμενο μήνα, τον Ιούλιο του 2020, οι δύο ηθοποιοί έγιναν ευτυχισμένοι γονείς καθώς η Λένα Δροσάκη έφερε στη ζωή τον γιο τους, Αναστάση.

Τον περασμένο χρόνο και συγκεκριμένα στις αρχές Απριλίου του 2023 είχε γίνει γνωστό ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Όπως φαίνεται οι δυο τους έχουν βρει τις ισορροπίες τους μετά το διαζύγιο. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης γιόρτασε χθες (16/7) τα 48α γενέθλιά του, έχοντας στο πλευρό του την πρώην σύζυγό του, Λένα Δροσάκη και τον γιο τους, Αναστάση...


Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης (16/7) πήγαν μαζί να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «8 γυναίκες». Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε το σχετικό story στο Instagram. Τη φωτογραφία αναδημοσίευσε και η Λένα Δροσάκη.

Να σημειωθεί ότι η παράσταση «8 γυναίκες», η διάσημη αστυνομική κωμωδία του Ρομπέρ Τομά, ταξιδεύει φέτος το καλοκαίρι σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το βράδυ της Τρίτης ανέβηκε στο θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» στα Βριλήσσια.