Breaking News

Α. Συσσοβίτης: «Έπαθα κρίση πανικού, φοβήθηκα μήπως αποκτήσω το πρόβλημα της μητέρας μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αθηναΐς Νέγκα υποδέχθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action 24 τον Αλέκο Συσσοβίτη. Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων:

«Η μητέρα μου είχε διπολική διαταραχή. Ο διπολικός δεν έχει μέτρο στα συναισθήματά του... Είναι πάρα πολύ δύσκολο για ένα παιδί να διαχειριστεί αυτή την ψυχική αστάθεια, ωστόσο το ωριμάζει και πάρα πολύ γρήγορα. Δε μπορούμε να δούμε μόνο τη βλάβη που παθαίνουμε από κάτι, πρέπει να δούμε και το όφελος, τι κερδίζουμε από αυτό, όσο παράδοξο και αν ακούγεται.

Εμένα η μητέρα μου με αγαπούσε πάρα πολύ. Το πρόβλημα ψυχικής υγείας της ήταν κίνητρο για μένα για να ασχοληθώ με την υποκριτική. Γιατί παρατηρούσα και έψαχνα την ψυχή της μητέρας μου, καταλάβαινα ότι είμαι κομμάτι αυτού...


Ανησυχούσα μήπως αποκτήσω κι εγώ το πρόβλημα της μητέρας μου. Κάποια στιγμή, θυμάμαι, ότι με έπιασε μια κρίση πανικού. Πράγματι ανησύχησα μήπως κι εγώ στην πορεία έχω μια τέτοια εξέλιξη γιατί βιολογικά είναι και γονιδιακή αυτή η εξέλιξη. Επίσης, επειδή η μητέρα μου πέθανε από Αλτσχάιμερ, έχω το νου μου και σε αυτό».