Breaking News

Ζέτα Μακρυπούλια: «Το βράδυ που έπαιξε η συνέντευξή μου στον Χατζηνικολάου, μόλις τελείωσε, άρχισα να παθαίνω κρίση πανικού» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Σολωμού φιλοξένησε στο κανάλι της στο YouTube τη φίλη της Ζέτα Μακρυπούλια. Στην έναρξη της συζήτησης, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια εξομολογήθηκε για τη συνέντευξή της στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον περασμένο Οκτώβριο του 2023:

«Δεν το έχω πια με τις συνεντεύξεις. Παλιά κάπως το διαχειριζόμουν, το είχα καλύτερα νομίζω. Τώρα, όχι πια. Η συνέντευξη που έδωσα στον Νίκο Χατζηνικολάου, μία που κάνει για δέκα. Δηλαδή, το άγχος που είχα, δε θέλεις να το ξέρεις. Το σκεφτόμουν μια εβδομάδα πριν και το πιο περίεργο είναι ότι το βράδυ που έπαιξε η συνέντευξη, μόλις τελείωσε, άρχισα να παθαίνω κρίση πανικού.

Ενώ μου άρεσε η συνέντευξη και θεωρώ ότι πήγε καλά, είχα κρίση πανικού. Έπαθα μετά και κάτι στο δόντι και τράβηξε αυτή η ιστορία δύο μήνες και δεν το θεωρώ τυχαίο. Πιστεύω ότι προήλθε από την κρίση πανικού. Πιστεύω σε αυτά τα ψυχοσωματικά που δημιουργούμε μόνοι μας και πλέον έχω καταλάβει ότι, παρόλο που ακούγεται υπερβολικό και το ξέρω ότι είναι, δεν μπορώ να κάνω κάτι...


Έτσι λοιπόν έχω πάθει αυτό το πράγμα με τις συνεντεύξεις. Ας μην αναλύσουμε το γιατί και το πώς, φαντάζομαι ότι μπορείς να το καταλάβεις. Έχω εκτεθεί πάρα πολλές φορές από πολύ μικρή ηλικία, έχω πει διάφορα πράγματα, έχουν ασχοληθεί μαζί μου με πράγματα που μπορεί να μην έχω πει ποτέ και έχω λίγο κουραστεί. Το θεωρώ και λίγο κατόρθωμα το γεγονός ότι μπορώ πλέον να υπάρχω στον χώρο χωρίς να δίνω συνεντεύξεις».