Breaking News

Χρύσα Ρώπα για Λαζόπουλο: «Αν τυχόν πάθω κάτι, οικονομικά και συναισθηματικά, θα χτυπήσω την πόρτα του Λάκη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον Λάκη Λαζόπουλο αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - η Χρύσα Ρώπα, η οποία ήταν καλεσμένη την Τρίτη (25/6) στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Η Χρύσα Ρώπα πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», που θα προβληθεί στον Alpha τη νέα σεζόν... Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας.

«Τελειώσαμε τα γυρίσματα για τη σειρά. Είμαι ευγνώμων και ευτυχής που με επέλεξαν ο Μιχάλης και ο Θανασάκης», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός...


Η Χρύσα Ρώπα τόνισε στη συνέχεια: «Έχω θαυμάσει τον εαυτό μου στο Τσαντίρι. Εκεί είναι διπλό. Δηλαδή είναι και θέατρο - που το εισπράττεις εκείνη τη στιγμή -, αλλά είναι και τηλεόραση. Είχα ζητήσει ένα τούβλο, το απέρριψα το πρώτο και μου έφεραν ένα αληθινό, εγώ όμως είχα μείνει στο ψεύτικο. Το σηκώνω έτσι και βλέπω στο πουκάμισο του Λάκη (Λαζόπουλου) αίματα και δεν καταλάβαινα από πού είναι. Δεν το έχετε δει αυτό;».

Και πρόσθεσε: «Είμαι "μεροδούλι, μεροφάι", δεν έχω στην άκρη χρήματα. Αν τυχόν πάθω κάτι, οικονομικά και συναισθηματικά, θα χτυπήσω την πόρτα του Λάκη».