Breaking News

Χ. Βραχάλη: «Ο ερχομός της κόρης μου με άλλαξε - Συγκινούμαι όταν μιλάω για τον σύντροφό μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» ήταν καλεσμένη η Χριστίνα Βραχάλη, η οποία έγινε μαμά τον περασμένο Δεκέμβριο του 2023, όταν γεννήθηκε η κορούλα της.


«Ο ερχομός της κόρης μου με άλλαξε. Νιώθω ότι είμαι πολύ πιο ήρεμη. Πριν έρθει η κόρη μου στη ζωή, δεν ήξερα αν ήμουν έτοιμη γι' αυτό. Δεν με δυσκόλεψε να επικοινωνήσω στους δικούς μου και στον κόσμο το διαφορετικό μοντέλο οικογένειας που έχω επιλέξει. Δεν με δυσκόλεψε γιατί είναι η αλήθεια μου. Η ζωή είναι απρόβλεπτη και ταυτόχρονα πολύ όμορφη. Ήταν πολύ συνειδητή απόφαση, οπότε δεν με ενδιέφερε ποτέ το τι θα πει ο κόσμος. Ήθελα να είμαι εγώ καλά. Από τη στιγμή που έμαθα ότι είμαι έγκυος, ό,τι αποφάσεις πήρα στη ζωή μου από εκεί και πέρα ήταν για να είμαι εγώ καλά...».


Η Χριστίνα Βραχάλη εξομολογήθηκε για τον σύντροφό της: «Με τον σύντροφό μου μοιράζομαι τα πάντα. Έχει μεγάλη καρδιά και είναι ελεύθερος άνθρωπος. Είναι σίγουρος για τον εαυτό του. Συγκινούμαι όταν μιλάω για τον σύντροφό μου. Δε νομίζω ότι ήταν τυχαίο που ήρθε σε μια ήρεμη κατάσταση της ζωής μου, ήμουν πολύ καλά με μένα».