Breaking News

Χριστίνα Μπόμπα: «Οι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι, ήμουν σαν να με είχε πατήσει τρένο - Το πρωί γέλαγα, το βράδυ έκλαιγα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Fay’s Time» φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/6) η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία μίλησε για την οικογένειά της.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα καλωσόρισαν στον κόσμο τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, στις 23 Ιουνίου 2021.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, τα κoρίτσια γίνονται 3 σε λίγο, όποτε περάσαμε τη δυσκολία της αρχής. Έχουν ξεκινήσει κάτι σαν παιδικό, είναι σαν play group που πηγαίνουν μόνες τους, χωρίς εμένα πια. Του χρόνου θα πάνε σε παιδικό σταθμό κανονικά», είπε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα στη Φαίη Σκορδά.

Και συνέχισε: «Τα πρώτα δύο χρόνια δεν προλάβαινα να κάνω σχεδόν τίποτα για μένα, τώρα έχω αρχίσει να ρυθμίζω τον προσωπικό μου χρόνο. Οι πρώτοι έξι μήνες είναι πολύ δύσκολοι και συναισθηματικά. Υπάρχει και το αίσθημα της ευθύνης, έχει πολλά εσωτερικά μπερδέματα. Καθώς είναι δίδυμα, ήμουν σαν να με είχε πατήσει τρένο. Δεν ήξερα τι μου συμβαίνει, το πρωί γέλαγα, το βράδυ έκλαιγα...».


Η Χριστίνα Μπόμπα πρόσθεσε: «Δεν πέρασα επιλόχειο, αλλά είχα ένα έντονο στρες. Είχα μεγαλοποιήσει το κομμάτι του θηλασμoύ και αισθανόμουν ότι δε θα τα κατάφερνα. Αυτό με είχε δυσκολέψει πολύ. Όταν δεν έχεις παιδιά, βλέπεις μόνο το "ρoζ" κομμάτι της υπόθεσης, αλλά δεν είναι έτσι».