Breaking News

Χήρα Καραϊβάζ: «Δε νιώθω μίσος για τους δολοφόνους του - Δεν με ενδιαφέρει ποιος έδωσε την εντολή, το σπίτι μου το έκλεισαν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε το πρωί της Δευτέρας (3/6) η χήρα του αδικοχαμένου Γιώργου Καραϊβάζ.

Η δίκη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ θα ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες. Οι δύο κατηγορούμενοι, που συνελήφθησαν τον Απρίλιο του 2023, θα βρεθούν ως φυσικοί αυτουργοί ενώπιον της Δικαιοσύνης στις 26 Ιουνίου 2024.

Η Στάθα Καραϊβάζ - Αλεξανδροπούλου είπε αρχικά: «Θεωρητικά η έρευνα συνεχίζεται για τους ηθικούς αυτουργούς, να σας πω, όμως, ότι η πληγή δεν πρόκειται να κλείσει, καθώς ο Γιώργος μου δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Ο Γιώργος δεν πρόκειται να δικαιωθεί».

Και πρόσθεσε: «Ο Γιώργος ήταν ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος, κάποιοι ενοχλήθηκαν και ήθελαν να του κλείσουν το στόμα. Ήταν άφοβος. Ο Γιώργος παραμένει γραμμένος ως εργατικό ατύχημα. Είναι οξύμωρο να λέμε ότι ήταν εργατικό ατύχημα, ενώ υπήρχε κίνητρο για τη δολοφονία του».

Όταν ρωτήθηκε πώς νιώθει για το γεγονός ότι θα έρθει αντιμέτωπη με τους δολοφόνους του, απάντησε: «Η αποκάλυψη της αλήθειας για μένα είναι η έλλειψη του Γιώργου... Δεν ένιωσα ούτε μένος ούτε κάποιο συναίσθημα γι' αυτούς τους ανθρώπους. Νιώθω ένα μούδιασμα για το ό,τι θα βρεθώ απέναντι στους ανθρώπους που πιθανόν μου στέρησαν τον Γιώργο, όμως δε νιώθω μίσος...».


Και τόνισε, αναφερόμενη στους ηθικούς αυτουργούς: «Δεν με ενδιαφέρει ούτε ποιος έδωσε την εντολή, γιατί εμένα το σπίτι μου το έκλεισαν. Αυτό πρέπει να ενδιαφέρει την κοινωνία, για να καθαρίσει από κάποιους ανθρώπους οι οποίοι φτάνουν σε αυτό το σημείο».