Breaking News

Ωρωπός: Θύμα ληστείας ο αδελφός του Στέλιου Χανταμπάκη - «Μπήκαν με τσεκούρια και μας έδεσαν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή T-live παρουσίασε την Παρασκευή (14/6) βίντεο - ντοκουμέντο από τη ληστεία στο σπίτι του αδελφού του Στέλιου Χανταμπάκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (13/6), περίπου στις 19:00 με 19:30. Πέντε κουκουλοφόροι εισέβαλλαν στο σπίτι του αδελφού του Στέλιου Χανταμπάκη στον Ωρωπό. Αφού έδεσαν τον ίδιο και τη σύζυγό του, άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

«Είχαν όπλο, οι τέσσερις είχαν. Είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους. Το πρώτο πράγμα που είπαν είναι "λεφτά, λεφτά, λεφτά"... Εγώ τους λέω "Ψάξτε όπου θέλετε. Ό,τι χρήματα έχω είναι στο χρηματοκιβώτιο". Απείλησαν λίγο τη γυναίκα μου χωρίς να την πειράξουν, ότι θα μας πάρουν τα παιδιά και τέτοια... Ωστόσο τα παιδιά είχαν φύγει, τα είχε πάρει ο πεθερός μου», είπε αρχικά στο T-live ο Βαγγέλης Χανταμπάκης...


Και πρόσθεσε: «Εντύπωση μου έκανε που πήδηξαν τη μάντρα, που είναι πάνω από δύο μέτρα. Δεν παραβίασαν την πόρτα και σπάσανε με τσεκούρια τη μπαλκονόπορτα. Με τσεκούρια μπήκανε. Κρατούσαν ένα τσεκούρι κι ένα σίδερο, λοστό πώς τα λένε αυτά... Μας έδεσαν! Ζήτησαν χρήματα τους είπα "ψάξτε ό,τι θέλετε". Το θέμα ήταν ότι κάθισαν πάρα πολλή ώρα. Από την αστυνομία, που είδαν την πορεία τους κι αυτά, μέτρησαν περίπου 13-14 λεπτά ότι μείνανε μέσα στο σπίτι. Είναι θέμα χρόνου να πιαστούν».