Breaking News

Βάσω Λασκαράκη: «Μετά τα 30 άρχισα να αγχώνομαι - Κάποια στιγμή έφτασε ο κόμπος στο χτένι, είχα πάρει κιλά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την υγιεινή διατροφή μίλησαν η διαιτολόγος - διατροφολόγος Γεωργία Ζιώγου και η Bάσω Λασκαράκη, οι οποίες ήταν καλεσμένες στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας Vita». Η γνωστή ηθοποιός είπε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη:

«Ξεκίνησα να προσέχω μετά τα 30. Μέχρι τα 30 δεν με ένοιαζε, έτρωγα ασύστολα ό,τι ήθελα. Μετά τα 30 άρχισα να αγχώνομαι. Νομίζω ότι επειδή η κάθοδος από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα με βρήκε μόνη μου να τρώω πολύ ακατάστατα, έφερε και αλλαγές στις συνήθειες.

Μαγείρευα και μαγειρεύω πάντα και προσπαθώ να προσέχω, αλλά οι πολλές ώρες στα γυρίσματα δεν αφήνανε τον χρόνο. Και μετά τις θεατρικές παραστάσεις, τρώγαμε αργά γιατί δεν μπορούσαμε να φάμε πριν...


Κάποια στιγμή έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Είχα πάρει κιλά και άρχισα να προσέχω πολύ αυστηρά και εντατικά, κάνοντας και γυμναστική. Εκεί κατάλαβα ότι αυτό θα με ακολουθήσει σε όλη μου τη ζωή, με διαλείμματα βέβαια. Είδα άμεσα τα αποτελέσματα και εκεί πάνω με πέτυχε και η εγκυμοσύνη, που με βρήκε σε πολύ εντατικό ρυθμό γυμναστικής και υγιεινής διατροφής. Έτσι πέρασα ευχάριστα και την περίοδο της εγκυμοσύνης».