Breaking News

Κ. Βασάλος: «Έχει δίκιο η Ευρυδίκη, δεν μπορούμε να κάνουμε κολλητή παρέα - Είμαστε... Σουηδοί, αλλά πόσο πια;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρόσφατες δηλώσεις της πρώην συντρόφου του, Ευρυδίκης Βαλαβάνη, σχολίασε - μεταξύ άλλων - ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Συγκεκριμένα, είπε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star και στη Σοφία Μανουσακίδου:

«Μακάρι να είχαμε εκπομπή, δεν έχουμε εκπομπή (με τον Fipster). Είναι αυτό που είπε και ο Φίλιππος, δεν μας θέλουν τα κανάλια, θα το κάνουμε στο Youtube. Δεν ξέρω γιατί δεν μας θέλουν, μας έχει φάει το κύκλωμα. Αστειεύομαι, θα το κάνουμε εκεί που μπορούμε να το κάνουμε, υπάρχει χώρος και χρόνος για όλους. Ο δικός μας χώρος μάλλον είναι στο Youtube. Δεν έχω συμφωνήσει κάτι για την επόμενη σεζόν, όλα είναι ρευστά. Τόσα χρόνια είμαι με τη Σίσσυ, για ποιο λόγο να μην συνεχίσω;...


Έχει δίκιο η Ευρυδίκη που είπε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κολλητή παρέα... Έχουμε μια τυπική φιλική σχέση, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι λίγο αμήχανο να βγούμε ζευγάρια; Είμαστε "Σουηδοί" με την Ευρυδίκη, αλλά πόσο πια; Κάνουμε παρέα όση παρέα πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι που έχει χωρίσει. Ήμασταν έξι χρόνια μαζί, τι θα κάνουμε τώρα; Θα είμαστε τσακωμένοι; Ο καθένας επέλεξε να πάρει έναν δρόμο, η ζωή συνεχίζεται. Το να είμαστε σε κόντρα δε νομίζω ότι ωφελεί κάποιον από τους δύο».