Breaking News

Tv Queen: Μεγάλη νικήτρια η Κατερίνα Νάκου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο τελικός του «TV Queen» προβλήθηκε στο Open το βράδυ της Κυριακής (16/6). Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Κατερίνα Νάκου.

Η Κατερίνα, η Ρεγγίνα, η Μαριαλένα, η Τζένη, η Αγάπη, η Τριανταφυλλιά, η Καλομοίρα, η Vasilia και η Αναστασία ρίχτηκαν στην τηλεοπτική αρένα, δηλώνοντας πανέτοιμες για τις τελικές δοκιμασίες τους. 

Οι 9 φιναλίστ πήραν μέρος σε αποστολές που τους είχαν ανατεθεί από την παραγωγή, αλλά και σε είδη παρουσίασης που οι ίδιες επέλεξαν για τον εαυτό τους.

Στα μισά του τελικού η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε ότι στην τελική φάση πέρασαν η Κατερίνα, η Αγάπη, η Καλομοίρα και η Μαριαλένα...


Το τηλεοπτικό κοινό συνέχισε να ψηφίζει με την παρουσιάστρια να ανακοινώνει το κλείσιμο των τηλεφωνικών γραμμών πριν τη 1.

Στη συνέχεια η  Ιωάννα Μαλέσκου κάλεσε δίπλα της τη Μαριαλένα και την Κατερίνα με την αγωνία να κορυφώνεται. Τελικά η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τη μεγάλη νικήτρια, που είναι η  Κατερίνα Νάκου...


Η 27χρονη Κατερίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Στα 20 της ήρθε στην Αθήνα για να κυνηγήσει ένα καλύτερο μέλλον. Σπούδασε Δημοσιογραφία και έκανε την πρακτική της σε εφημερίδα. Τον τελευταίο χρόνο ξεκίνησε να σπουδάζει Διατροφολογία και Ψυχολογία. Σε συνδυασμό με τα μαθήματα ορθοφωνίας και φωνητικής που κάνει πιστεύει ότι ιδανικά θα της ταίριαζε μία εκπομπή για κοινωνικά θέματα, αλλά και συνεντεύξεις για την υγεία και την ψυχολογία.