Breaking News

Την Πέμπτη το τελευταίο «αντίο» στον Δημήτρη Κρητικό

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Πέμπτη 20 Ιουνίου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του δημοσιογράφου Δημήτρη Κρητικού, ο οποίος πέθανε ξαφνικά σε ηλικία μόλις 53 ετών.

Η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου βύθισε στη θλίψη την οικογένεια της ΕΡΤ... Ο Δημήτρης Κρητικός ήταν παντρεμένος με τη συνάδελφό του Ντένια Σαρακίνη και είχαν δύο παιδιά.

Ήταν αρχισυντάκτης του μεσημεριανού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Πρώτου Προγράμματος, ενώ υπήρξε συνεργάτης του τμήματος Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ: «Η εξόδιος ακολουθία του Δημήτρη Κρητικού θα ψαλεί την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, στις 11:30 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μελισσίων και ο τελευταίος αποχαιρετισμός θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 6:30 μ.μ., στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας».

Όπως ανέφερε η προηγούμενη ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, ο Δημήτρης Κρητικός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Το 1996, αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπου σπούδασε «Επικοινωνία και ΜΜΕ». Ως φοιτητής ακόμη, ξεκίνησε να αρθρογραφεί στα έντυπα του Πανεπιστημίου, στην τοπική εφημερίδα της Αρκαδίας «Μπαρουτοκαπνισμένα Βέρβενα» και στο περιοδικό «COLT» για αθλητικά θέματα. Το 1998, άρχισε να εργάζεται στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, στο τμήμα ειδήσεων, όπου συνέχισε μέχρι τώρα, ως αρχισυντάκτης.