Breaking News

Το αιχμηρό σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου για τη Ζήνα Κουτσελίνη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στη Ζήνα Κουτσελίνη, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η δημοσιογράφος για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Το βράδυ του περασμένου Σάββατου (22/6), ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης και ο Ζήσης Ρούμπος παρουσίασαν μία stand up παράσταση στο Sappho Lesvos Festival, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα. Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε τη Δευτέρα (24/6) στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού».

«Όταν σπούδαζα τότε, εμείς - δόξα τω Θεώ - είχαμε και τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ. Αν εκείνη την περίοδο, ειδικά όταν πήγαινες να σπουδάσεις, δεν είχες τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ, αυτό δημιουργούσε μια πάθηση που λεγόταν... παρένθετη παραίσθηση του υποχονδρίου. Δηλαδή, αν ήσουν γυναίκα και δεν είχες φάει τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ, μπορούσες να δεις έναν άνθρωπο να χτυπάει μια γυναίκα, να τη ρημάζει στο ξύλο κι εσένα να μη σε απασχολεί η γυναίκα, αλλά η καριέρα του. Αυτό ήταν η πάθηση που σου προκαλούσε», είπε αρχικά ο κωμικός ηθοποιός και σεναριογράφος...


Και πρόσθεσε: «Αν ήσουν βέβαια άντρας και δεν έτρωγες τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ, μπορούσες να πεις "ήταν πολύ άντρας αυτός, γιατί είπε και συγγνώμη μετά"».