Breaking News

Τι συμβαίνει με Γιώργο Λιάγκα και Μαρία Αντωνά; - Η στενή παρέα και οι κοινές εμφανίσεις (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί της Τρίτης (4/6), σχολιάστηκαν στο Happy Day οι φήμες που θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα να είναι ζευγάρι με τη Μαρία Αντωνά. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Τον τελευταίο καιρό διακινείται μία πληροφορία ότι η Μαρία Αντωνά - που την έχω στην καρδιά μου και το ξέρει, η οποία διαχειρίστηκε με αξιοπρέπεια τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη - είναι ξανά εpωτευμένη. Τις τελευταίες ημέρες λέγεται ότι βγαίνει με έναν πολύ γνωστό παρουσιαστή... Δεν ξέρω αν ισχύει ως σχέση γιατί δεν έχω μιλήσει μαζί της τις τελευταίες ημέρες. 

Σήμερα, λοιπόν, ο Νάσος Γουμενίδης έγραψε πως πρόκειται για τον Γιώργο Λιάγκα, δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία, υπονοώντας ότι αυτό είναι το ζευγάρι που όλοι συζητούν. Η φωτογραφία τους δείχνει σε παραλιακό στέκι...

Εγώ δεν ξέρω αν ισχύει αυτό... Το σίγουρο είναι ότι κάνουν στενή παρέα, δεν ξέρω αν είναι ζευγάρι. Μπορεί να είναι απλά φίλοι και να κάνουν παρέα...


Στο παραλιακό στέκι, μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά, ήταν και ο Πάνος Καλλίδης με τη σύζυγό του, όπως και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου».