Breaking News

«The Late Late Show»: Πέθανε ο σεναριογράφος Jonathan Morano (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο Jonathan Morano, o βραβευμένος με Peabody σεναριογράφος του "The Late Late Show" με τον Craig Ferguson του CBS.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Jonathan Morano έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Ιατρικό Κέντρο Ronald Reagan UCLA του Λος Άντζελες, μετά από μάχη 15 μηνών με το γλοιοβλάστωμα, έναν επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο. Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε η σύζυγός του, Aimee Blisten...


Γεννημένος στις 23 Δεκεμβρίου 1967 στο St Helens, στο Merseyside της Αγγλίας, ο Morano ξεκίνησε τη συγγραφική του καριέρα με υποτροφία από την Tribeca Films του Robert De Niro για το δραματικό του σενάριο Benjamin Garrett στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca το 2003.

Δύο χρόνια αργότερα, έγραφε για το "The Late Late Show" με τον Craig Ferguson, όπου εργάστηκε για τα επόμενα 10 χρόνια, μεταβαίνοντας από σεναριογράφος σε επόπτη σεναρίου. Τις δύο τελευταίες σεζόν ήταν επικεφαλής σεναριογράφος. Παρόλο που ο Ferguson έφυγε από την εκπομπή το 2014, ο Morano παρέμεινε, γράφοντας για διάφορους φιλοξενούμενους οικοδεσπότες, μέχρι που ο James Corden ανέλαβε ως οικοδεσπότης τον Μάρτιο του 2015.

Εκτός από το "The Late Late Show", ο Morano εργάστηκε στα βραβεία People's Choice 2006, στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου το 2008, στην τηλεοπτική κωμωδία - ντοκιμαντέρ "Craig Ferguson: I'm Here to Help" (2013) και το 2020 στη σειρά "Musicology with Tim Kash" της πλατφόρμας Quibi.

Ο Morano εργάστηκε, επίσης, ως συμβουλευτικός παραγωγός στο TV Special "Craig Ferguson: Does This Need to Be Said?" (2011).