Breaking News

Ο Τάσος Ξιαρχό μιλά ανοιχτά για την οροθετικότητά του (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη παραχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη ζωή του.

Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε για τον βιaσμό που βίωσε σε ηλικία έξι ετών από ένα άτομο 17 ετών, ενώ αναφέρθηκε στον κακοποιητικό πατέρα του που παραμένει τοξικοεξαρτημένος μέχρι και σήμερα.

Ο ίδιος τόνισε ότι είναι καθαρός εδώ και έναν μήνα, ενώ αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε θετικός στον ιό του HIV...


Η Δάφνη Καραβοκύρη ανέβασε και ένα απόσπασμα στον λογαριασμό της στο Instagram, αναφέροντας στη λεζάντα όσα της αποκάλυψε ο Τάσο Ξιαρχό.

Η ανάρτηση της Δάφνης Καραβοκύρη:

«Ο Τάσος Ξιαρχό μιλά ανοιχτά για την οροθετικότητά του.

Ο Τάσος είναι ένα άτομο που έχει περάσει πολλά. Θεωρεί όμως πως όλα αυτά τα οποία έχει περάσει ήταν σημάδια από το σύμπαν που προσέκρουσαν στην ζωή του για να του διδάξουν μαθήματα.

Στα 6 του χρόνια βιaστηκε από ένα άτομο 17 ετών, αλλά αυτό δηλώνει πως ήταν το λιγότερο κακό, από την κατάσταση που βίωνε στο σπίτι με τον βίαιο πατέρα του και το ξύλο που δέχονταν, η μητέρα και η αδερφή του. Πιστεύει πως η βία που ασκούσε ο πατέρας στην μητέρα και την αδερφή του προερχόταν από την καταπιεσμένη σeξουαλικότητα του πατέρα του καθώς η δική του εξήγηση είναι πως ο πατέρας του ήταν πάντοτε oμoφυλόφιλος.

Ο πατέρας του παραμένει τοξικοεξαρτημένος μέχρι σήμερα. Ο ίδιος είναι καθαρός εδώ και έναν μήνα. Συνειδητά απέχει από το σeξ, διότι το σeξ για εκείνον είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την κατάχρηση ουσιών οπότε μέχρι να τα ξεχωρίσει προτιμά να το στερείται.

Μιλά για τη θετική του διάγνωση στο ιό του HIV, ενώ παραδέχεται πως υπάρχει κόσμος που θέλει να κάνει μαζί του ελεύθερο σeξ προκειμένου να κολλήσει τον ιό για να λάβει το επίδομα».