Breaking News

Συγκλονίζει η Κατερίνα Πλουμιδάκη: «Είδα 24 γιατρούς και μόνο ένας δέχθηκε να με αναλάβει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλόνισε με την εξομολόγησή της η συγγραφέας Κατερίνα Πλουμιδάκη, η οποία φιλοξενήθηκε τη Δευτέρα (24/6) στο Πρωινό.

Πριν από τρία χρόνια, η Κατερίνα Πλουμιδάκη πήγε να κάνει μια επανορθωτική επέμβαση στα χείλη της, η οποία δεν εξελίχθηκε καλά, με αποτέλεσμα να υποστεί μία μεγάλη παραποίηση στο στόμα της.

«Έπινα νερό με το καλαμάκι. Το χρησιμοποιώ ακόμα και σήμερα, καθώς δεν μπορώ να πιώ νερό από μπουκάλι. Ακόμα έχω τη μικροστομία, δεν έχει αλλάξει, είναι τρία χρόνια τώρα. Έχω κάνει οκτώ χειρουργεία και εβδομαδιαίες ενέσεις βλαστοκυττάρων για να χτίσω ιστό, επί δυόμιση χρόνια, από τον Δεκέμβριο του 2021. Τις θεραπείες τις κάνω στην Αμερική, στο Μαϊάμι», είπε αρχικά η γνωστή συγγραφέας.

Και συνέχισε: «Είδα 24 γιατρούς, δύο είπαν ναι, μετά ο ένας λάκισε. Οπότε μόνο ένας γιατρός είπε ότι μπορεί να με αναλάβει. Αυτός ο ένας έχει τρομακτική πείρα, είναι 81 ετών και θεωρείται ο νούμερο 1 στην Αμερική. Το 8ο χειρουργείο το είχα κάνει πριν έρθω στην Ελλάδα και θα κάνω άλλα πέντε χειρουργεία μαζί του...».


Η Κατερίνα Πλουμιδάκη πρόσθεσε: «Κάνω τόσα πολλά χειρουργεία, γιατί τρία χρόνια μετά και δεν έχω ακόμα τη λειτουργικότητα. Γέλιο όχι, κλάμα όχι, αίσθηση έχω, να φιλήσω προφανώς δεν μπορώ. Στις παρέες διαφέρω, δεν μπορώ να γελάσω. Θέλω να γελάσω και δεν μπορώ. Το στόμα μου δεν ανοίγει αρκετά, δεν έχω αρκετό ιστό και δέρμα, λείπει όλο το κομμάτι στη μέση, ενάμιση εκατοστό».