Breaking News

Survivor: Ο νέος κανόνας για τους «λιποτάκτες» παίκτες - Λιανός: «Όποιος δεν αγωνίζεται...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία σημαντική ανακοίνωση προχώρησε ο Γιώργος Λιανός, στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής (2/6). Ο παρουσιαστής είπε στους παίκτες των δύο ομάδων, πριν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας:

«Πριν ξεκινήσουμε τον αγώνα, έχω να σας κάνω κάποιες πολύ σημαντικές ανακοινώσεις. Επειδή το παιχνίδι βρίσκεται στην τελική ευθεία, είστε μόλις επτά, ξέρετε πολύ καλά ότι θα έχουμε άλλες τρεις αποχωρήσεις για να φτάσουμε στην τετράδα των live της Αθήνας. Εκεί είναι ο στόχος όλων και ξέρετε πολύ καλά ότι αυτές οι αποχωρήσεις είναι πάρα πολύ σημαντικές, ίσως οι πιο σημαντικές της χρονιάς.

Από εδώ και στο εξής λοιπόν, επειδή η συμμετοχή όλων των παικτών στους αγώνες που απομένουν θεωρείται απαραίτητη και είναι ένας τρόπος για να αποδείξετε την αξία σας - όχι ότι δεν το έχετε δείξει μέχρι στιγμής αλλά τα τελευταία μέτρα πάντα είναι τα πιο σημαντικά -, όποιος δεν είναι δικαιολογημένος από γιατρό και δεν συμμετέχει είτε για δικούς του προσωπικούς λόγους είτε για λόγους στρατηγικής σε κάποιον αγώνα, αν βρεθεί μονομάχος, τότε θα πρέπει να κάνει βολές από τη μεγαλύτερη απόσταση. Ένα σημαντικό μειονέκτημα, το οποίο σίγουρα θα πρέπει να αποφύγετε για να συνεχίσετε στο παιχνίδι....


Οι αριθμοί πλέον είναι μικροί, είστε μόλις επτά, οπότε είναι πολύ πιθανό να φτάσουμε σε ισοψηφία σε κάποιο συμβούλιο. Αν προκύψει λοιπόν ισοψηφία ανάμεσα σε δυο άτομα, βγαίνουν και οι δύο μονομάχοι, αλλά μόνο ένας θα πάει στην τελική μονομαχία. Πώς θα γίνει αυτό; Την επόμενη ημέρα ακριβώς, μετά το συμβούλιο, αυτοί οι δυο παίκτες που έχουν ισοψηφίσει θα δώσουν έναν αγώνα μεταξύ τους. Όποιος κερδίσει, απευθείας απαλλάσσεται από την υποψηφιότητα του. Ο άλλος παραμένει μονομάχος».