Breaking News

Σ. Τζώρτζογλου: «Δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι για δύο χρόνια - Η σύζυγός μου πέρασε μεγάλο λούκι με την κατάθλιψή μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το μεσημέρι της Τετάρτης (12/6), προβλήθηκε στην εκπομπή 
«Fay's Time» η συγκλονιστική συνέντευξη του Στράτου Τζώρτζογλου, ο οποίος μίλησε για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη, όπως και για τις φήμες χωρισμού από τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα. Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε:

«Συνειδητοποίησα το πόσο εύκολο είναι να πέσει κανείς σε κατάθλιψη. Μια ζωή ήμουν δοσμένος σε δουλειές, εργαζόμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το ρολόι σταμάτησε ξαφνικά όταν πέθανε η μάνα μου. Είχα αφιερώσει όλη μου τη ζωή στη μητέρα μου, δηλαδή τα έκανα για να τα βλέπει εκείνη και να νιώθει περήφανη. Συνειδητοποίησα ξαφνικά πόσο μεγάλη ανάγκη την είχα για να συνεχίσω να υπάρχω. Για να ξεπεράσω την απώλειά της μπήκα στη Φάρμα, όπου ο εαυτός μου ήταν στα όρια. Μετά τη Φάρμα αυτό "έσκασε" και έγινε βαθιά κατάθλιψη. Δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι για δύο χρόνια. Απέφευγα τις συνεντεύξεις και σε κάποιες που έδωσα δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξεις. Πίστευα ότι έχω όλες τις αρρώστιες...

Όταν δούλευα στη σειρά "Άγρια Γη" (ΣΚΑΪ, 2022-23), έλεγα τον ρόλο μου με δυσκολία, προσπαθούσα να θυμηθώ τα λόγια. Κάποια στιγμή έφτασα στο σημείο να θέλω να φύγω και από τη δουλειά. Ευτυχώς ήταν δίπλα μου ο παραγωγός Σταύρος Κοπελούζος, μου στάθηκε σαν πατέρας. Πήγα τότε σε ψυχίατρο, ο οποίος μου έδωσε ελαφριά φαρμακευτική αγωγή.

Τελικά, όπως μου είχε πει ο ψυχίατρος, μία μέρα έγινε το "κλικ" και συνήλθα. Ήταν σαν να μην πέρασα ποτέ αυτή την κόλαση. Ήμουν καλύτερα από ό,τι ήμουν πριν την κατάθλιψη. Όλο αυτό το μάθημα με ωφέλησε πολύ και μπορώ να το μοιραστώ τώρα για να δώσω κουράγιο στους ανθρώπους που πάσχουν από κατάθλιψη...


Η πρώην σύζυγός μου (σ.σ. Μαρία Γεωργιάδου) μου έδωσε τον ρόλο στην "Άγρια Γη" και μου έδινε κουράγιο. Ο γιος μου έπαιρνε τηλέφωνα από την Αμερική.

Η σύζυγός μου, Σοφία, πέρασε μεγάλο λούκι με την κατάθλιψή μου, στεναχωρήθηκε πολύ. Δεν μπορούσε να βλέπει τον άνθρωπο που είχε παντρευτεί - και ήταν λαμπερός, υπέροχος, μέσα στις διακοπές και στην τρέλα - ξαφνικά να έχει γίνει άλλος. Της χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τα δύο χρόνια που μου στάθηκε. Πιστεύω ότι όλα πάνε καλά τώρα πια.

Έχω υποστεί πολλά χρόνια να ακούω ψευδείς πληροφορίες γύρω από το άτομό μου. Κάνουν την τρίχα τριχιά. Πήγα διακοπές το Πάσχα στην Κρήτη και, επειδή η Σοφία δεν έκανε όλες τις διακοπές μαζί μου - γιατί πήγε στη μητέρα της που είχε ένα ατύχημα στα πόδια -, έγραψαν ότι χωρίσαμε, γιατί βγάλαμε φωτογραφίες σε διαφορετικά μέρη. Φαντάσου τι θα γραφτεί φέτος που δε θα κάνουμε διακοπές μαζί. Εννοείται ότι περάσαμε κρίση στη σχέση μας, είναι μέσα στη λογική του έpωτα. Οι εpαστές, για να πάρουν φωτιά, πρέπει να περάσουν ένα διάστημα απομάκρυνσης, για να ζητήσουν να ξαναβρεθούν».