Breaking News

Σ. Πιτσίνιαγκας: «Από εκεί που σε ζητάνε όλοι ξαφνικά μένεις στα αζήτητα - Πέρασα μια μίνι κατάθλιψη μετά την επιτυχία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο οποίος μετά τη νίκη του στο «House of Fame La Academia» του ΣΚΑΪ, είχε κυκλοφορήσει το τραγούδι «Δυνατά», που σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ο νεαρός τραγουδιστής δήλωσε:

«Θα έκανα καντάδα, έχω αφιερώσει πολλές φορές τραγούδι σε κοπέλα. Οι άντρες περιμένουν τις γυναίκες να έρθουν να τους μιλήσουν. Δεν γίνεται αυτό, ο άντρας πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή τη γενιά...

Το πλήρωσα λίγο το τίμημα της επιτυχίας. Από εκεί που σε ζητάνε όλοι ξαφνικά, μέσα σε έναν χρόνο, μένεις στα αζήτητα. Εκεί αναρωτιέσαι "τι έκανα λάθος;". Πέρασα μια μίνι κατάθλιψη μετά την επιτυχία. Κλείστηκα στον εαυτό μου και φοβόμουν να κυκλοφορήσω.

Αυτό που έγινε με το "Δυνατά", ήταν μία στο εκατομμύριο. Ένα πρωτοεμφανιζόμενο παιδί να βγάλει ένα hit και να το τραγουδάνε όλοι. Η φυσιολογική ροή θα ήταν το σιγά - σιγά. Σε μένα έγινε το "μπαμ" κατευθείαν και μετά η πτώση...


Οι γονείς μου δεν έχουν έρθει ακόμα να με δουν σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα, ωστόσο φροντίζω να τραγουδάω εγώ στο Γύθειο για να έρχονται. Ο πατέρας μου έχει την αφίσα μου στην ταβέρνα του και έχει τυπώσει στα μαντιλάκια τη φωτογραφία μου με το τραγούδι "Δυνατά". Με τη μαμά μου μιλάμε 5-6 φορές την ημέρα στο τηλέφωνο. Εύχομαι το κινητό μου να χτυπάει από εκείνη για πολλά χρόνια ακόμα».