Breaking News

Ε. Στάη για Τάσο Μπιρσίμ: «Mας πήρε από το χεράκι και μας γνώρισε τις κάμερες - Η εικόνα που έβγαζε ήταν σαν να είχε δέκα drones» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την απώλεια του σπουδαίου Τάσου Μπιρσίμ -  προσωπικού σκηνοθέτη του Ανδρέα Παπανδρέου - μίλησε η Έλλη Στάη, η οποία βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN το βράδυ της Πέμπτης (6/6). Η γνωστή δημοσιογράφος είπε συγκινημένη στην Εύα Αντωνοπούλου:

«Βλέποντας τώρα τις εικόνες από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις, θυμήθηκα τις παλιές εκείνες και θα ήθελα, πριν πούμε οτιδήποτε για τα πολιτικά τεκτενόμενα, να πω δυο κουβέντες για τον χαμό του Τάσου Μπιρσίμ. Αυτού του πολύ σημαντικού σκηνοθέτη των media.

Ο Τασούλης μας, έτσι τον λέγαμε. Ήμουν κι εγώ μία από αυτούς που μας πήρε από το χεράκι από την πρώτη μέρα και μας γνώρισε τις κάμερες και όλα αυτά τα οποία γίνονται μπροστά και πίσω από αυτές.

Πραγματικά σημαντικός γιατί σε μια εποχή, που δεν υπήρχαν τα τεχνολογικά μέσα που υπάρχουν σήμερα, η εικόνα που έβγαζε ήταν εικόνα σαν να είχε δέκα drones και σαν να είχε ό,τι υπάρχει σήμερα, πριν από 30 χρόνια...


Ήμουν κι εγώ μία από αυτούς που μας πήρε από το χεράκι και μας έμαθε αυτά που έπρεπε να μάθουμε για να πορευτούμε».