Breaking News

Σοφία Μπεκατώρου: «Μεγάλωσα ακούγοντας Παπανώτα - Αυτό που κάποτε θεωρούσα αστείο, δεν είναι πλέον αστείο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Φαίη Σκορδά φιλοξένησε την Πέμπτη (6/6) στην εκπομπή «Fay's Time» τη Σοφία Μπεκατώρου, η οποία είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Προς το τέλος της συνέντευξης, η Σοφία Μπεκατώρου ρωτήθηκε για την πρόσφατη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κύριος Παπανώτας είναι σταθερά τόσο καιρό στον χώρο της δημοσιογραφίας και στα φώτα, μιλάει δημόσια... Εγώ έπρεπε να τοποθετηθώ σε αυτά που είπε, δεν ήταν καθόλου προσωπική επίθεση, ήταν στο ό,τι ο λόγος έχει ένα βάρος. Και όταν μιλάς δημόσια, επίσης επηρεάζεις πολύ κόσμο. Και να πω κιόλας ότι εξελισσόμαστε. Δηλαδή πριν 5-10 χρόνια γελούσαμε με σeξιστικά σχόλια», είπε αρχικά η γνωστή Ολυμπιονίκης...


Και πρόσθεσε: «Εγώ έχω μεγαλώσει ακούγοντας Παπανώτα, αλλά αυτά που θεωρούσαμε κάποτε αστεία, όταν είδα με τα μάτια μου πώς μεταφράζονται σε πράξεις και στον πόνο ανθρώπων, κατάλαβα ότι αυτό που κάποτε θεωρούσα αστείο, δεν είναι πλέον αστείο. Τώρα προσέχω κι εγώ πώς μιλάω. Το αν θα αναλάβω τη συνέπεια των λόγων μου, είναι επίσης σημαντικό».