Breaking News

Σοφία Αρβανίτη για Μιχάλη Ρακιντζή: «Με έχει βοηθήσει πολλές φορές στη ζωή μου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σοφία Αρβανίτη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Πάμε Δανάη», με αφορμή το νέο της τραγούδι «Απόψε είναι γιορτή». Η γνωστή ερμηνεύτρια είπε στην εκπομπή του Mega:

«Μία περίοδο της ζωής μου η μουσική με είχε κουράσει, την είχα παρατήσει. Τα τελευταία χρόνια, όμως, είμαι σε μία φάση που "κρατιέμαι" πάνω της. Αυτό με κάνει να νιώθω χαρούμενη και δημιουργική. Πολλές φορές νιώθω ότι γερνάω, ότι δεν είμαι 25 χρόνων και πέφτω ψυχολογικά, αλλά υπάρχει ένα χέρι, ο άλλος μου εαυτός, που με τραβάει ξανά πάνω.

Δεν είμαι εξοικειωμένη με το να εκθέτω το σώμα μου. Είναι μέσα στα πλαίσια του θεάματος, αλλά θεωρώ ότι το κάνω με μία αισθητική. Δεν προσβάλλω τον εαυτό μου και δεν γίνομαι περίγελος.

Δεν ταυτίζομαι με τα λαϊκά τραγούδια πίστας, στο 80% έχουν σταθερά ένα "κατηγορώ" προς το άλλο φύλο. Αυτό δεν μου αρέσει. Δεν ταυτίζομαι, επίσης, με την trap μουσική. Αυτά τα τραγούδια τα θεωρώ "στερημένα" μουσικά.

Είμαι καλά στα προσωπικά μου, δεν κάνω τοποθετήσεις περί έpωτος. Υπήρξε σχέση μου με διάσημο πρόσωπο που δεν μαθεύτηκε. Θεωρώ ότι είναι η άχρηστη πληροφορία της ημέρας...


Αγαπώ πολύ τον Μιχάλη Ρακιντζή, είμαστε πολλά χρονιά φίλοι. Τον εκτιμώ πολύ αυτόν τον άνθρωπο και με έχει βοηθήσει πολλές φορές στη ζωή μου. Τη σχέση μου με τον Μιχάλη θα την χαρακτήριζα με τον στίχο "Δε θέλω τώρα να αγαπηθώ, θέλω μόνο αυτόν τον χορό, μας τα 'πάνε κι άλλοι μα είναι μακριά, σε άλλη αγκαλιά, σε άλλη αγκαλιά».