Breaking News

Σίσσυ Τουμάση: «Eίμαι μοναχικό άτομο, είχα μια περίεργη ζωή - Η πιο ασφαλής αγκαλιά είναι αυτή που έκανα εγώ στον εαυτό μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον αγαπημένο της Αργύρη Πανταζάρα, με τον οποίο παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2023 στην Κωνσταντινούπολη, αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - η Σίσσυ Τουμάση. Η γοητευτική ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται»:

«Ξεκίνησα αμέσως με το που τελείωσα τη σχολή. Έγινα ηθοποιός γιατί ήθελα να κάνω σινεμά, δεν με τραβούσε το θέατρο. Και το σινεμά ήρθε στη ζωή μου ξαφνικά, το "Miss Violence". Πήγε εξαιρετικά, πήγαμε Βενετία, πήραμε το Λιοντάρι, πήγε σφαίρα.

Μετά γίνεται πιο δύσκολο, γιατί λες "ποιο είναι το επόμενο βήμα;". Θεωρούν ότι μετά θα χτυπάει το τηλέφωνο, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο. Δεν "πουλάω" τον εαυτό μου, δεν το χρησιμοποίησα όπως θα έπρεπε. Ήμουν πιο φοβιτσιάρα και επιλεκτική στην αρχή. Ήρθε πιο αργά η τηλεόραση γιατί εγώ άργησα να ανοίξω την πόρτα. Ευτυχώς την άνοιξα την πόρτα, γιατί η τηλεόραση με έχει κάνει καλύτερη.

Ο ηθοποιός είναι κομμένος πωλητής, "πουλάει" τον εαυτό του. Είναι λίγο παλιακά αυτά, δηλαδή ο ταγμένος του θεάτρου πρέπει να αφήσει το κουφάρι του στο σανίδι, ο άλλος είναι του σινεμά... Δεν μπορώ να μάθω και να εξελιχθώ με μια αγκαλιά;

Επειδή είμαι ένα μοναχικό άτομο, είχα μια περίεργη ζωή. Η πιο ασφαλής αγκαλιά είναι αυτή που έκανα εγώ στον εαυτό μου. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μωρό, είμαι μοναχοπαίδι. Μεγάλωσα με τη μητέρα μου, την οποία έχασα σε μικρή ηλικία. Ουσιαστικά μεγάλωσα μόνη μου.  Η μαμά μου δεν με είδε ως ηθοποιό, αλλά της είχα πει ότι σκεφτόμουν να το κάνω. Εκείνη μου είπε να κάνω ό,τι με κάνει ευτυχισμένη! Καθοδήγηση πήρα από εμένα. Δεν είναι εύκολο, αλλά πήγε καλά...


Ο Αργύρης είναι μια οικογένεια που βρήκα ξαφνικά στη ζωή μου. Είναι ο άνθρωπος που αγαπώ. Για όσο είμαστε μαζί και ελπίζω να είναι για πάντα, καθοδηγούμε ο ένας τον άλλον. Περίμενα εγώ να βρεθώ σε εξώφυλλο περιοδικού; Ο γάμος αυτός ήταν μια δική μας γιορτή για την αγάπη μας. Δεν θέλαμε να κάνουμε έναν γάμο γιατί είμαστε πολλά χρόνια μαζί ή επειδή είμαι έγκυος, όπως ορίζει η κοινωνία. Κάναμε έναν γάμο γιατί είμαστε εpωτευμένοι και ευτυχισμένοι».