Breaking News

Η Shannen Doherty ήταν σε ένα «σκοτεινό μέρος» αφού ανακάλυψε ότι ο Kurt Iswarienko την απάτησε - «Ολόκληρο φιάσκο» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ηθοποιός Shannen Doherty αποκάλυψε πώς η απιστία στον γάμο της επηρέασε την ψυχική της υγεία.

Η Shannen Doherty υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο του 2023 μετά από 11 χρόνια γάμου με τον φωτογράφο Kurt Iswarienko.

Σύμφωνα με το People, στο τελευταίο επεισόδιο του podcast "Let’s Talk Off Camera", η 53χρονη ηθοποιός μίλησε για το διαζύγιό της στην παρουσιάστρια Kelly Ripa.

Η Doherty αποκάλυψε ότι όταν έμαθε ότι ο πρώην σύζυγός της την απάτησε, οδηγήθηκε σε έναν δύσκολο δρόμο.

«Ήμουν πραγματικά, πραγματικά σε ένα "σκοτεινό μέρος" για εννέα μήνες αφότου έμαθα τι έκανε. Και έκανα εγχείρηση στον εγκέφαλο. Όταν το έμαθα, ήταν σαν ένα ολόκληρο φιάσκο. Μόλις πρόσφατα έχω αναρρώσει πλήρως και έχω πια μηδενικά συναισθήματα γι' αυτόν», εξομολογήθηκε.

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω πού βρίσκομαι με το θέμα του ραντεβού. Έχει περάσει μόνο ένας χρόνος από το φιάσκο με τον σύζυγό μου και εξακολουθώ να παλεύω για το διαζύγιο, είναι ακόμα τόσο δύσκολο».

«Προφανώς, το διαζύγιο δεν είναι εύκολο, ειδικά όταν αγάπησες πραγματικά κάποιον. Και αγάπησα τον σύζυγό μου. Και όταν πληγώνεσαι τόσο από τις πράξεις του, απλώς αισθάνεσαι προδομένη και σαν κορόιδο, είναι πολύ δύσκολο», πρόσθεσε η Doherty.

Το 2015, η Shannen Doherty είχε αποκαλύψει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, ο οποίος παρουσίασε ύφεση το 2017, αλλά επέστρεψε το 2019 στο στάδιο 4. Τον περασμένο χρόνο γνωστοποίησε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στα οστά της.

Πρόσφατα έγγραφα, που έφερε στη δημοσιότητα το People, αποκάλυψαν στοιχεία σχετικά με τη διαδικασία του διαζυγίου.

«Δεν είναι σωστό να επιτραπεί στον Kurt να παρατείνει το διαζύγιό μας με την ελπίδα ότι θα πεθάνω πριν υποχρεωθεί να με πληρώσει, Συνεχίζει να ζει τη ζωή του και αποφεύγει τις ευθύνες του απέναντι στην ετοιμοθάνατη σύζυγό του για περισσότερα από 11 χρόνια», ανέφερε στα έγγραφα.

Η δικηγόρος του Kurt Iswarienko, η Katherine Heersema, απέκρουσε αυτούς τους ισχυρισμούς, τονίζοντας: «Ο Kurt δεν "περιμένει απλώς να πεθάνει η Shannen". Θέλει το καλύτερο για τη Shannen και θέλει και οι δύο να μπορέσουν να αφήσουν πίσω τους αυτή την υπόθεση και να προχωρήσουν».