Breaking News

Sandra Bullock - Nicole Kidman: Ετοιμάζονται να επαναφέρουν τα... «Μαγικά Φίλτρα»; (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Sandra Bullock και η Nicole Kidman ενδέχεται να προσφέρουν ξανά μερικά... "Μαγικά Φίλτρα" στον κόσμο.

Σύμφωνα με το People, «οι συμφωνίες βρίσκονται σε διαδικασία» για να επιστρέψουν οι δύο σταρ για ένα σίκουελ της αγαπημένης ταινίας "Practical Magic - Μαγικά φίλτρα" (1998).

Επιπλέον, ο Akiva Goldsman (σεναριογράφος του "A Beautiful Mind", 2001) επιλέχθηκε να γράψει το σενάριο, με τις Sandra Bullock και Nicole Kidman να είναι και παραγωγοί της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας, μαζί με τη Denise Di Novi.

Οι εικασίες ότι κάτι συνέβαινε άρχισαν όταν αποκαλύφθηκε τα μεσάνυχτα της 9ης Ιουνίου ότι το "Practical Magic" είναι πλέον διαθέσιμο ψηφιακά και θα μεταδοθεί στο Max, σε ένα προφανές "νεύμα" στη διάσημη σκηνή "Midnight Margaritas" της αρχικής ταινίας...


Το 2019, το HBO είχε επιχειρήσει μια επανεκκίνηση του "Practical Magic" με μια σειρά με τίτλο "Rules of Magic", η οποία υποτίθεται ότι θα βασιζόταν στο prequel μυθιστόρημα της Alice Hoffman. Ωστόσο, δεν υλοποιήθηκε ποτέ πλήρως.

Στο πρωτότυπο "Practical Magic", το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Alice Hoffman του 1995, η Sandra Bullock και η Nicole Kidman πρωταγωνιστούν ως αδερφές Owens, μάγισσες που αντιμετωπίζουν μια οικογενειακή κατάρα, η οποία τις εμποδίζει να βρουν τη διαρκή αγάπη, καθώς σκοτώνει τους άντρες με τους οποίους εμπλέκονται.