Breaking News

Ράνια Τζίμα για Γαβριήλ Σακελλαρίδη: «Προσπαθώ να τον βοηθήσω να είναι εντάξει με τη συνείδησή του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Ράνια Τζίμα, η οποία ήταν καλεσμένη την Κυριακή (23/6) στο «Χαμογέλα και πάλι».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega μίλησε για τη βραδιά των πρόσφατων Ευρωεκλογών, όπως και για τη γνωστή υπόθεση με τον Απόστολο Λύτρα.

Μεταξύ άλλων, η Ράνια Τζίμα αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς.

«Με τον Γαβριήλ είμαστε μαζί σχεδόν δέκα χρόνια. Έχει κάνει αρκετές αλλαγές στα επαγγελματικά του. Κάθε φορά κάνω το ίδιο, προσπαθώ να τον βοηθήσω να είναι εντάξει με τη συνείδησή του, ό,τι και αν είναι αυτό. Μου βγαίνει φυσικά αυτό, δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον τρόπο. Τι μπορείς να πεις στον άλλον, διαφωνώ με αυτό που θέλεις να κάνεις στη ζωή σου;», είπε αρχικά η Ράνια Τζίμα...


Και πρόσθεσε: «Με τον Γαβριήλ δεν είμαστε στην ίδια πλευρά πολιτικά. Διαφωνούμε πάρα πολύ, μας χωρίζουν τεράστιες αποστάσεις. Ο Γαβριήλ είναι ο σύζυγός μου, ο μπαμπάς της Ελένης, θέλω να είναι καλά».

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος εξομολογήθηκε: «Το πρώτο τηλεφώνημα που κάνω στις δυσκολίες μου δεν είναι ο σύζυγός μου, αλλά η πρώτη μου ξαδέλφη, η Άρτεμις».