Breaking News

«Practical Magic»: Η Nicole Kidman επιβεβαίωσε ότι θα πρωταγωνιστήσει με τη Sandra Bullock στο sequel της ταινίας (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Nicole Kidman επιβεβαίωσε ότι θα επαναλάβει τον ρόλο της ως Gillian Owens στο sequel της ταινίας "Practical Magic - Μαγικά φίλτρα" (1998).

Πριν λίγες ημέρες, δημοσίευμα του People ανέφερε ότι «οι συμφωνίες βρίσκονται σε διαδικασία» για να επιστρέψουν η Sandra Bullock και η Nicole Kidman για ένα σίκουελ της αγαπημένης ταινίας "Practical Magic - Μαγικά φίλτρα" (1998).

Τελικά η Nicole Kidman επιβεβαίωσε στο People ότι θα επαναλάβει τον ρόλο της ως Gillian Owens στη συνέχεια της ταινίας του 1998.

Η 56χρονη - βραβευμένη με Όσκαρ - ηθοποιός μοιράστηκε τα νέα πριν από την πρεμιέρα της επερχόμενης ταινίας της "A Family Affair", η οποία θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 28 Ιουνίου.

Η Nicole Kidman επιβεβαίωσε, επίσης, ότι η Sandra Bullock θα επαναλάβει τον ρόλο της μεγαλύτερης αδερφής της, της Sally Owens.

«Ναι θα είμαι σε αυτό. Και η Sandy (Sandra) θα είναι μέσα... Υπάρχουν πολλά περισσότερα να πούμε... Εντάξει, αυτό είναι κάπως ενδιαφέρον τώρα να μπορώ να το κάνω. Βρήκαμε έναν τρόπο να το κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά...


Το σενάριο φέρεται να επιλέχθηκε να γράψει ο Akiva Goldsman (σεναριογράφος του "A Beautiful Mind", 2001).

Στο πρωτότυπο "Practical Magic", το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Alice Hoffman του 1995, η Sandra Bullock και η Nicole Kidman πρωταγωνιστούν ως αδερφές Owens, οι οποίες μεγαλώνουν με τις θείες τους μετά τον τραγικό θάνατο των γονιών τους, κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στη μαγεία. Όταν οι άντρες, με τους οποίους έχουν σχέση, συνεχίζουν να πεθαίνουν, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν μια κατάρα, η οποία είχε σκοπό να εμποδίσει τις γυναίκες στην οικογένειά τους να εpωτευτούν...


Να σημειωθεί ότι υπάρχουν άλλα τρία βιβλία στη σειρά "Practical Magic" της Alice Hoffman, συμπεριλαμβανομένων δύο prequels, "The Rules of Magic" (2017) και "Magic Lessons" (2020), και ενός sequel, "The Book of Magic" (2021).

Το 2019, το HBO είχε επιχειρήσει μια επανεκκίνηση του "Practical Magic" με μια σειρά με τίτλο "Rules of Magic", η οποία υποτίθεται ότι θα βασιζόταν στο πρώτο prequel μυθιστόρημα της Alice Hoffman. Ωστόσο, η παραγωγή δεν βγήκε ποτέ στον «αέρα».