Breaking News

Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας - «Δεν έστειλα απειλητικό μήνυμα - Είναι δεδομένο ότι φταίω, μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Απόστολος Λύτρας παραδόθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (19/6) στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης, μετά το ένταλμα σύλληψης, λόγω της παραβίασης των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, έπειτα από την απολογία του για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου. 

Ο γνωστός ποινικολόγος θα οδηγηθεί το πρωί της Πέμπτης (20/6) στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Λίγο πριν παραδοθεί, ο Απόστολος Λύτρας δήλωσε: «Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Δηλαδή απορώ... Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου, η οποία χρειαζόταν χρήματα, επειδή η αδερφή της έπρεπε να ταξιδέψει για Κύπρο. Η κόρη μου έχει άριστες σχέσεις με τη σύζυγό μου. Είχαν ενημερώσει ότι θα περάσει η μεγάλη μου κόρη να πάρει κάποια πράγματα. Δεν απάντησαν και λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε, δεν θεώρησε ότι θα γίνει τίποτα. Και με την πρώην σύζυγό μου διατηρούσε άριστη σχέση, όπως και με τον δικηγόρο που πήγε...».


Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κανένα απειλητικό μήνυμα. Είναι δεδομένο ότι η πράξη μου είναι κατακριτέα, έχω κάνει λάθος και θα πληρώσω. Αλλά από ένα σημείο και μετά φτάνουμε στην υπερβολή. Είναι δεδομένο ότι φταίω, μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω. Απλά έχω να πω ότι υπάρχουν και 3 παιδιά. Από εκεί και μετά δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, η ευθύνη είναι δική μου».