Breaking News

Πάολα: «Έκρηξη» επί σκηνής για το «λουκέτο» στο κέντρο διασκέδασης - «Παίζουμε δυνατά;... Όχι γ...ω την π…α μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη Πέμπτη (6/6) είχε ξαφνιάσει η είδηση ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης αναμένεται να βάλει «λουκέτο» στο κέντρο διασκέδασης, στο οποίο εμφανίζονται η Πάολα και ο Ηλίας Καμπακάκης.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η διοίκηση του Δήμου προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση, μετά από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για ηχορύπανση, όπως και μετά από παραβάσεις για τον ίδιο λόγο το προηγούμενο διάστημα.

Το νυχτερινό κέντρο αναμένεται να κλείσει την Τρίτη (11/6). Την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου οι δύο τραγουδιστές πραγματοποίησαν τις τελευταίες τους εμφανίσεις.

Η εφημερίδα Μακεδονία δημοσίευσε ένα βίντεο στο Youtube, που δείχνει την Πάολα να απευθύνεται στους θαμώνες του μαγαζιού.

Όταν η τραγουδίστρια ρώτησε: «Παίζουμε δυνατά; Είναι δυνατά;», ένας θαμώνας της απάντησε: «Όχι», Στη συνέχεια η Πάολα του απάντησε: «Όχι γ...ω την π…α μου. Όχι. Παίζουμε δυνατά, κύριε μου; Πιο δυνατά θέλεις; Μήπως εμείς τι θέλουμε; Το ανάποδο; Δεν πειράζει όμως...».