Breaking News

OPEN: Το παρασκήνιο της συνάντησης Κοκλώνη - Σαββίδη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης μίλησε την Τετάρτη (26/6) στο «Fay's Time» για τη συνάντηση του Νίκου Κοκλώνη με τη διοίκηση του Open. Ο διευθυντής του youfly.com αποκάλυψε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά:

«Έγινε χθες το ραντεβού, συναντήθηκε η πλευρά του Νίκου Κοκλώνη με την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη και έχουμε τα νεότερα.

Τα νεότερα είναι ότι έχει πέσει μια γέφυρα επικοινωνίας και μία πρώτη ανανέωση - θα πω εγώ - της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αυτό είναι πολύ αρχικό θετικό μήνυμα.

Συζητήθηκε το θέμα του μπάτζετ. Κατατέθηκε το τέταρτο μπάτζετ από τον Νίκο Κοκλώνη στην πλευρά Σαββίδη και υπήρξε μία πρώτη συμφωνία. Δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία, καθώς το μπάτζετ θα είναι αρχικά χαμηλότερο, από αυτό που θα ήθελε ο Νίκος Κοκλώνης, Ωστόσο νομίζω ότι μπορούν να προχωρήσουν μαζί οι δύο πλευρές με ένα χαμηλότερο μπάτζετ. Οι πληροφορίες μου θέλουν να μην αυξάνονται οι ψυχαγωγικές εκπομπές του χρόνου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...


Από εκεί και πέρα θα δούμε μάλλον μία σειρά, όπως και ένα τηλεπαιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα μειωθούν οι ψυχαγωγικές εκπομπές ή θα μειωθεί το μπάτζετ των εκπομπών. Στη συνάντηση "ξεκλειδώσανε" πράγματα, αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία».