Breaking News

Ο Διονύσης Τσακνής και η Άννα Μονογυιού μίλησαν για τη σχέση τους (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη σύντροφό του, την ηθοποιό Άννα Μονογυιού, μίλησε ο Διονύσης Τσακνής, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω». Ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής εξομολογήθηκε:

«Η σχέση μας πατάει γερά, χάρη στην Άννα κυρίως. Η Άννα είναι ένα πλάσμα που μπήκε στη ζωή μου και την άλλαξε διότι εγώ αναγκάστηκα να παρακολουθήσω τον τρόπο που σκέφτεται και τον τρόπο που αγαπάει. Έφερε χαρά και έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης στη ζωή μου.

Η Άννα δεν γνωρίζει τη λέξη ανταγωνισμός, ούτε στη δουλειά της ούτε στη ζωή. Αυτό είναι ένα υπέροχο πράγμα, σου δίνει πεδίο ελευθερίας, σου δίνει χώρο. Η γνώμη των άλλων δεν μας αφορά, δεν αλλοιώνει το τι πραγματικά είμαστε...


Η Άννα μπήκε στη ζωή μου πριν από 12 χρόνια. Έχουμε βρεθεί από τότε σε αρκετές δουλειές. Έχει ένα απίστευτο ένστικτο και κάποιες παρατηρήσεις που κάνει θα μπορούσε να τις κάνει ένας μουσικός.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλους καλλιτέχνες, στο δικό μας σπίτι υπάρχει αρμονία. Δεν είμαστε αερικά. Είμαστε δύο σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι. Ηθοποιός σημαίνει φως, νερό, τηλέφωνο, ενοίκιο. Αυτό είναι ο καλλιτέχνης».

Νωρίτερα μίλησε και η σύντροφός του  Άννα Μονογυιού, η οποία είπε - μεταξύ άλλων - στον Νίκο Χατζηνικολάου:

«Ο Διονύσης είναι μεγαλείο. Όταν τον πρωτογνώρισα διαπίστωσα ότι με αυτόν τον άνθρωπο εγώ θα είμαι χαρούμενη, ήξερα ότι δε θα πλήξω ποτέ μαζί του. Τα νεύρα του Διονύση κρατάνε πέντε λεπτά. 

Του έχω μεγάλη εκτίμηση, είναι ένας υπέροχος σύντροφος. Τον παρατηρώ πώς είναι με τους τρίτους, τους φίλους του και τους συναδέλφους του, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν ξέρει τι θα πει ανταγωνισμός».