Breaking News

Ο Απόστολος Λύτρας αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. - Η Σ. Πολυζωγοπούλου υπέβαλε μήνυση εναντίον του ίδιου και της πρώην συζύγου του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ., μίλησε το πρωί της Τετάρτης (19/6) στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, μετά το περιστατικό που οδήγησε τη σύζυγο του Απόστολου Λύτρα να πατήσει το panic button. 

Όπως αναφέρει το Ant1News.gr, η εκπρόσωπος τύπου, επιβεβαίωσε τα όσα είχε πει στην εκπομπή νωρίτερα ο Γιώργος Καλλιακμάνης, ότι δηλαδή, μετά την είσοδο στο σπίτι της γυναίκας της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, το θύμα, φοβήθηκε, πάτησε το panic button και κατέθεσε μηνύσεις.

Όπως είπε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., ο Απόστολος Λύτρας αναζητείται καθώς δεν βρέθηκε στη διεύθυνση που είχε δηλωμένη αλλά δεν υπάρχει και τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο. Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποινικολόγος γύρω στις 09:30 ενημέρωσε ότι θα πάει αυτοβούλως στο ΑΤ Γέρακα για να παραδοθεί.

«Έχουν υποβληθεί μηνύσεις και θα ακολουθήσει αυτόφωρη διαδικασία. Κρατείται ένα άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον του δράστη, το οποίο θα οδηγηθεί αρμοδίως στον εισαγγελέα», είπε η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ....


Όπως είπε η Κωνσταντία Δημογλίδου, μέσα στο σπίτι της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, μπήκε η πρώην σύζυγος, η κόρη και ο δικηγόρος του ποινικολόγου, για να πάρουν πράγματά του.

«Έχει σχηματιστεί καταγγελία και για το αδίκημα της απειλής», είπε ακόμη η Κωνσταντία Δημογλίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγος του Αποστολου Λύτρα, κρατείται και ο ίδιος αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για τη μήνυση που κατατέθηκε από τη σύζυγό του.

Πηγή: Ant1News.gr