Breaking News

Ν. Γερμανού για Μ. Αντωνά: «Όταν μια γυναίκα έχει σχέση με διάσημο άντρα καλό είναι να μην τον «εκθέτει», εκτός αν το έχουν συμφωνήσει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το φημολογούμενο ειδύλλιο ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά σχολιάστηκε στο «Καλύτερα δε γίνεται». Η Ναταλία Γερμανού ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της:

«Το highlight το είπε η Κατερίνα Καινούργιου ότι βρίσκει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την ιδέα ενός τηλεοπτικού διδύμου Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά, ντουέτο. Ήταν σαν να το παρομοίασε με τις παλιές εποχές, που ήταν ο Λιάγκας με τη Φαίη, κάτι τέτοιο... Ότι σαν να είναι η επόμενη εποχή ο Γιώργος με τη Μαρία. Η Μαρία ήταν σε πολλά πάνελ.

Κατ' αρχήν δε νομίζω ότι ο Γιώργος μπλέκει ποτέ τα προσωπικά του με τα επαγγελματικά του, αν υποθέσουμε ότι τα προσωπικά ισχύουν. Άλλο η σύζυγος, άλλο το στεφάνι... Άρα, με τις δηλώσεις που έκανε, η Μαρία δεν ήθελε να το "κόψει"... Η απάντηση δεν διαψεύδω ούτε επιβεβαιώνω, άρεσε στον Γιώργο; Δηλαδή, αυτό είναι μία έμμεση επιβεβαίωση… Θα της είπε "καλά έκανες μωρό μου" ή ότι "δεν υπάρχει λόγος να δημοσιοποιούμε το αν βγήκαμε δύο φορές"; Γιατί είπε ο Γιώργος ότι είναι μοναχικός ο βίος; Γιατί να μην πει ότι είναι μοναχικός μέχρι να πάψει να είναι; Εγώ αυτό θα έλεγα αν ήθελα να αφήσω μία αιχμή...


Απλά θα πω κάτι για να το κλείσω... Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ τον έpωτα, αλλά θεωρώ ότι, όπως δεν μας αρέσει όταν ένας άντρας αφήνει αιχμές και υπονοούμενα για μία σχέση του με μία κυρία, είτε είναι φρέσκια είτε κρυφή, το ίδιο ισχύει και για μία γυναίκα. Όταν έχει σχέση με έναν διάσημο άντρα, καλό είναι να μην τον "εκθέτει", εκτός αν το έχουν συμφωνήσει. Αν, όμως, δεν το έχουν συμφωνήσει, καλό είναι οι δύο πλευρές να είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Δεν μιλά ο ένας, δεν μιλά κι ο άλλος».