Breaking News

Ναταλία Γερμανού: «Έχουμε να κάνουμε με ένα ζευγάρι που εκείνη είναι σούπερ σταρ… ατάλαντη ως ηθοποιός» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με τις φήμες να κάνουν λόγο για επικείμενο διαζύγιο του Ben Affleck από τη Jennifer Lopez, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε την Κυριακή (23/6) στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται»:

«Θέλω να πάμε στον Ben Affleck, γιατί νομίζω ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα το διαζύγιό του με τη Jennifer Lopez. 

Εκείνος περιγράφει χιουμοριστικά το πώς τον σταματάνε και του λένε "μ' άρεσε πολύ η ταινία σου", αλλά μόλις δουν τη Jennifer αρχίζουν να ουρλιάζουν το όνομα της διάσημης, σούπερ σταρ, γυναίκας του. Αυτό το περιέγραψε χιουμοριστικά, αλλά κρύβει και μια ψιλοπίκρα.

Έχουμε να κάνουμε με ένα ζευγάρι που εκείνη είναι σούπερ σταρ... ατάλαντη ως ηθοποιός! Ως τραγουδίστρια και χορεύτρια είναι φανταστική. Ως ηθοποιός, όμως, δεν παίζει η Jennifer Lopez. Πρόσφατα είδα το "Atlas", αυτό το επιστημονικής φαντασίας. Πέρασα πάρα πολύ ωραία λόγω της ταινίας που είναι τίγκα στα εφέ, αλλά τώρα, εντάξει, το παίξιμο... Από την άλλη, ο Affleck είναι πολύ καλός σκηνοθέτης και ηθοποιός...


Άρα λοιπόν ο άνθρωπος αυτός είχε να ζυγίσει το γεγονός ότι "Εγώ είμαι αυτός που είμαι, παίζω καλά, σκηνοθετώ καλά, τα κάνω όλα καλά και είμαι παντρεμένος με μια υπεργκόμεvα, η οποία είναι κούκλα, χορεύει και τραγουδάει φοβερά, είναι και συνάδελφός μου, αλλά ταλαντούχα δεν τη λες. Όταν βγαίνουμε όμως έξω ουρλιάζουν το δικό της όνομα". Δύσκολος γάμος».