Breaking News

Μ. Αλικάκη: Άγνωστες ιστορίες από τη σειρά «Αναστασία» - «Δε θυμάμαι πόσες φορές έφαγα εκείνο το χαστούκι στο μπαρ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς «Αναστασία», που είχε προβληθεί στο Mega τη σεζόν 1993-1994. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε:

«Στη σειρά υπήρχαν πολλές δύσκολες σκηνές. Η εpωτική σκηνή στη Μονεμβασιά ήταν από τις πιο περίεργες για μένα. Ευτυχώς είχα τον αγαπημένο μου Μηνά (Χατζησάββα) και τα έκανε όλα εύκολα. Από τον Μηνά θυμάμαι μόνο πολύ όμορφα πράγματα, ήταν πολύ γλυκός και με βοήθησε πάρα πολύ. Τον θυμάμαι με τρομερή συγκίνηση και μεγάλη αγάπη.

Με αναγνώριζαν στον δρόμο, παρόλο που είχα κόψει τα μαλλιά μου πάρα πολύ κοντά. Μου έλεγαν "βρε κoρίτσι μου, τι κάνεις με τον μπαμπά και με τον γιο;".

Με τον Άλκη (Κούρκουλο) θυμάμαι διάφορα αστεία πράγματα. Ήταν πολύ καλός συνάδελφος και ένιωθα πάρα πολύ άνετα μαζί του. Θυμάμαι εκείνο το περιβόητο χαστούκι στο μπαρ, δε θυμάμαι πόσες φορές το "έφαγα" αυτό το χαστούκι. Όταν βγήκαμε από το μπαρ, με έριξε κάτω στον δρόμο.

Με την "Αναστασία" κάναμε πολλά φοβερά ταξίδια. Σε ένα ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ, το 1993, θυμάμαι ότι είδα ανθρώπους με κινητά παντού και ένιωθα ότι είχα κάνει μεταφορά στο μέλλον. Δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα...


Θυμάμαι τη μέρα που έπρεπε να κάνουμε γύρισμα σε ένα νυχτερινό κέντρο, στο οποίο τραγουδούσε η Άντζελα Δημητρίου. Δυσκολεύτηκα πολύ να χορέψω ζεϊμπέκικο γιατί δεν ακούω αυτή τη μουσική. 

Θυμάμαι το τέλος της σειράς στη Ρώμη, όπου πέταξα το δαχτυλίδι στη Fontana di Trevi και τους εγκατέλειψα και τους δύο».