Breaking News

Μπάμπης Στόκας: «Έχω κάνει λάθος συνεργασίες, όπως αυτή με τον Σάκη Ρουβά, δεν ταιριάζαμε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησε ο Μπάμπης Στόκας. Ο γνωστός τραγουδιστής και υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας είπε στον Νίκο Συρίγο:

«Η Μαρία Καρυστιανού αντιδρά για τον δικό της πόνο και τον πόνο των άλλων ανθρώπων που έχασαν τα παιδιά τους (στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών), δε νομίζω ότι την απασχολεί να μπει στην πολιτική. Κάποιοι προσπάθησαν να καπηλευτούν τον αγώνα της και αυτό ήταν χυδαίο, ζούμε μια χυδαιότητα... Εγώ ντρέπομαι σαν άντρας για τις γυναικοκτονίες.

Η τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ θα γίνει όταν θα το θέλουμε εμείς. Έχω βαρεθεί λίγο που μας τρολάρουν γι' αυτό, αλλά γελάω πια, γιατί δεν έγινε ποτέ από εμάς αυτή η δήλωση.

Έχω κάνει λάθος συνεργασίες, όπως αυτή με τον Σάκη Ρουβά. Δεν ταιριάζαμε, δεν είχαμε τίποτα κοινό. Είχαμε τότε πολλές αντιδράσεις λόγω της συνεργασίας μας με τον Βασίλη Καρρά...


Το αν το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision ήταν πολιτική στάση ή όχι, είναι θέμα δικό της. Η Μαρίνα μου αρέσει πολύ και το τραγούδι ήταν μια χαρά, αν και δεν είναι 100% του γούστου μου».