Breaking News

Μητσοτάκης: «Με ενόχλησε περισσότερο απ' όλα η ενορχηστρωμένη επίθεση στη σύζυγό μου - Πρόστυχo να κυνηγάς οικογένειες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν καλεσμένος στο Happy Day το πρωί της Δευτέρας (3/6). Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις «επιθέσεις» που δέχεται η σύζυγός του, Μαρέβα:

«Έχω ακούσει τόσα πολλά... Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο απ' όλα ήταν η ενορχηστρωμένη επίθεση στη σύζυγό μου, που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Η σύζυγός μου έχει μηνύσει και βουλευτές της αντιπολίτευσης που επιμένουν στη λασπολογία. Την υποστήριξα απόλυτα, της είπα ότι θα πάω και μάρτυρας στο δικαστήριο... Είναι άτιμο, ανέντιμο και πρόστυχo να κυνηγάς οικογένειες, ειδικά γυναίκες και παιδιά.

Η συζήτηση συνεχίζεται ακάθεκτη και από τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πολακισμός, με μισογυvισμό και fake news, συνεχίζεται ακάθεκτα. Περίμενα από έναν καινούριο αρχηγό να άλλαζε συνήθειες, αλλά φαίνεται ότι το... χούι δεν βγαίνει εύκολα...


Περάσαμε δύσκολα και είχε επιπτώσεις και στην ίδια. Είναι σκληρή γυναίκα η Μαρέβα, αλλά όλοι οι άνθρωποι έχουν τις αντοχές τους. Έχει κερδίσει χρήματα, είναι επιτυχημένη επιχειρηματίας και προέρχεται από μία ευκατάστατη οικογένεια. Δεν έχει να απολογηθεί για κάτι. Έβαλε την καριέρα της σε δεύτερη γραμμή γιατί καταλάβαινε ότι πολλά πράγματα δε θα μπορούσε να τα κάνει. Άλλαξε καριέρα για να μην μου δημιουργήσει πρόβλημα. Ε όχι και να κατηγορείται και να την πυροβολούν με αυτόν τον τρόπο. Αυτό γίνεται συστηματικά από το 2016 και συνεχίζεται τώρα με αμείωτη ένταση».