Breaking News

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Super Κική: Έβαλαν τέλος στη διαμάχη τους (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Super Κική ήρθαν σε επικοινωνία χθες (6/6) και όπως φαίνεται έβαλαν τέλος στη δικαστική τους διαμάχη.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είχε ζητήσει να κατέβουν από το κανάλι της γνωστής influencer στο Υoutube τα βίντεο, στα οποία αναφέρεται στον ίδιο και τη σύζυγό του, αφήνοντας υπόνοιες για τη σeξουαλικότητά του.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε αρχικά την Παρασκευή (7/6) στο Πρωινό: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι μου έστειλε ένα μήνυμα στο Instagram και μου είπε να μιλήσουμε. Μιλήσαμε χθες με βίντεο κλήση και μου εξήγησε τον λόγο για τον οποίο έκανε όλο αυτό που έκανε. Εγώ της εξήγησα τον λόγο που ενοχλήθηκα. Την παρακάλεσα να κατεβάσει τα βίντεο και, όντως, τα περισσότερα κατέβηκαν. Υπάρχουν κάποια ακόμα, τα οποία φαντάζομαι ότι προσπαθεί να τα κατεβάσει, γιατί είναι κομμάτια εκπομπών...».


Και πρόσθεσε: «Έστω και αργά, εγώ το δέχομαι, γιατί αυτός ήταν ο στόχος. Ήθελα να σταματήσει αυτή η αναπαραγωγή, να αποσυρθούν αυτά τα βίντεο. Κατανόησε το πόσο με πίκρανε, μάλιστα μου είπε ότι αισθάνεται άσχημα που έφερε σε δύσκολη θέση και την Ιλάειρα στην κατάσταση που είναι. Και το δέχομαι αυτό. Μου είπε συγγνώμη και μπράβο της που το είπε. Αν πρέπει να ζητήσω κι εγώ μια συγγνώμη, δεν έχω πρόβλημα να το κάνω».

Στο Πρωινό μίλησε και ο δικηγόρος της Super Κικής, ο Νίκος Αλετράς, ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι ιδιαίτερα, γιατί η θέση μου ήταν εξ αρχής να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ των δυο πλευρών».