Breaking News

Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να βγει από το νοσοκομείο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ματίνα Παγώνη ήταν καλεσμένη το Σάββατο (29/6) στην εκπομπή «Δύο στις 10», όπου μίλησε για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος νοσηλεύεται από τις 28 Μαρτίου, μετά από ανακοπή και έμφραγμα που υπέστη. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ανέφερε:

«Ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός, αντιδρά ξεχωριστά και γι' αυτό δεν μπορούμε να πούμε ότι "σε αυτή τη νόσο, αυτός θα πάει έτσι". Κανένας δεν το ξέρει, εξελίσσεται. 

Εγώ πιστεύω ότι θέλει χρόνο και υπομονή. Και για την οικογένειά του χρειάζεται υπομονή. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις έναν άνθρωπο στο νοσοκομείο τόσους μήνες, δεν είναι εύκολο πράγμα...


Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι στη ΜΑΦ. Εμείς οι γιατροί ξέρουμε κάποια πράγματα. Εσείς από την αρχή ρωτούσατε "πότε θα βγει;". Ο καθένας θα βγει όταν πρέπει να βγει. Και αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης δεν μπορεί να βγει και να πάει στο σπίτι του ή σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Θα παραμείνει, θα τον παρακολουθεί η ιατρική ομάδα, θα γίνονται οι εξετάσεις και όταν χρειαστεί, τότε οι γιατροί θα δώσουν το οκ για να βγει από το νοσοκομείο».