Breaking News

MasterChef: Αποχώρησαν ο Σοφοκλής Πουλής και ο Νίκος Κυψίδης - H τελική τριάδα (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Διπλή αποχώρηση σημειώθηκε στο MasterChef, στη δεύτερη φάση του Ημιτελικού, που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Τετάρτης (5/6).


Η δοκιμασία στη Β' φάση του Ημιτελικού έλαβε χώρα έξω από την ιστορική οικία Αλεπουδέλλη, στην οποία διέμεναν σημαντικοί Έλληνες ποιητές και πολιτικοί, μεταξύ των οποίων ο Οδυσσέας Ελύτης και ο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η γκρι μπριγάδα (Χριστίνα Χριστοφή - Ηλίας Παναγιώτου) και η μπορντό μπριγάδα (Σοφοκλής Πουλής - Νίκος Κυψίδης) κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα μενού τριών πιάτων, με πρωταγωνιστές εξαιρετικά τοπικά προϊόντα της ευρύτερης περιοχής...


Οι κριτές αξιολόγησαν τα πιάτα και θεώρησαν ότι η καλύτερη προσπάθεια ήταν της γκρι μπριγάδας, οπότε η Χριστίνα Χριστοφή και ο Ηλίας Παναγιώτου κέρδισαν την είσοδό τους στην κορυφαία τριάδα του φετινού MasterChef. 

Από το ριάλιτι μαγειρικής αποχώρησαν ο Σοφοκλής Πουλής και ο Νίκος Κυψίδης από τη μπορντό μπριγάδα...


Η Χριστίνα Χριστοφή και ο Ηλίας Παναγιώτου θα δώσουν μαγειρική μάχη στην τρίτη και τελευταία φάση του Ημιτελικού, από την οποία θα προκύψει ο δεύτερος φιναλίστ, που στον μεγάλο τελικό θα αντιμετωπίσει τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο.