Breaking News

Μαρία Πολύζου: «Ο καρκίνος είναι ένας μαραθώνιος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης φιλοξένησε στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας Vita» τον διευθυντή ογκολογικής κλινικής Ηλία Αθανασιάδη και τη Μαρία Πολύζου.

Η Μαρία Πολύζου μίλησε για τη μάχη που έδωσε στο παρελθόν με τον καρκίνο του μαστoύ. Η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος είπε αρχικά στην εκπομπή του Mega:

«Κανένας δεν περιμένει στη ζωή του ότι θα έρθει ο καρκίνος. Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστoύ το 2019, ποτέ δεν περίμενα ότι θα έρθει ο καρκίνος σε μένα. Tο άκουγα, αλλά δεν περίμενα ότι θα περάσει και το δικό μου κατώφλι. Πίστευα ότι ο αθλητισμός είναι η καλύτερη ασπίδα προστασίας όσον αφορά αυτή την ασθένεια. Την ξεπέρασα, μετά από αρκετούς μήνες στα νοσοκομεία, κάνοντας χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. "Ακτινοβόλησα", όπως λέω κι εγώ. Ήμουν τυχερή γιατί τερμάτισα νικήτρια σ' αυτόν τον "μαραθώνιο" και σίγουρα τώρα πια βλέπω διαφορετικά τη λέξη και την ασθένεια του καρκίνου...».


Η Μαρία Πολύζου τόνισε στη συνέχεια: «Ο καρκίνος είναι σίγουρα ένας μαραθώνιος. Αυτός ο μαραθώνιος για μένα ήταν ευλογία γιατί μου άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο, με έκανε να είμαι πιο θετική. Πάντα μαθαίνεις και ευτυχώς είμαι καλά στην υγεία μου».