Breaking News

Μ. Αριστοτέλους: Η Bαλκανιονίκης αθλήτρια που νίκησε τον καρκίνο - «Η ακτινολόγος βρήκε πέντε όγκους στον λαιμό μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του Happy Day, η Μαρία Αριστοτέλους μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η βαλκανιονίκης αθλήτρια του επί κοντώ εξομολογήθηκε στην Όλγα Λαφαζάνη:

«Ήταν τον Ιούλιο του 2023 όταν έπιασα ένα "κουβαράκι" στον λαιμό μου, που ήταν περίπου σε μέγεθος φασολιού. Τότε πήγα αμέσως στον γιατρό μου και μου είπε να ξεκινήσουμε τις εξετάσεις. Η πρώτη ακτινολόγος μου είπε να το δούμε σε έναν μήνα κι εγώ την επόμενη μέρα πήγα σε άλλη ακτινολόγο. 

Τελικά η δεύτερη ακτινολόγος βρήκε πέντε όγκους στον λαιμό μου. Έκανα αφαίρεση λεμφαδένα και κερδίσαμε πολύτιμο χρόνο. Διαγνώστηκα με επιθετικό καρκίνο στο 4ο στάδιο. Πήγα για χημειοθεραπεία την πρώτη μέρα και δεν ήξερα τι είναι. Δεν με ενδιέφερε καθόλου, ούτε τι είναι αυτό που έχω ούτε γιατί το έχω. Με ενδιέφερε μόνο να είμαι καλή ασθενής.

Ακόμα και τις πιο δύσκολες μέρες, έλεγα ότι θα έρθει το αύριο και θα είναι καλύτερο. Όταν τελείωσαν οι χημειοθεραπείες, οι πρώτες εξετάσεις βγήκαν καθαρές. Ρώτησα τη γιατρό μου πώς θα συνεχίσουμε και που είπε να φύγω και να έρθω ξανά στον επανέλεγχο. 

Όταν έμαθα πως είμαι υγιής, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ταξιδέψω στο εξωτερικό με τον αρραβωνιαστικό μου. Ο Ανδρέας και η οικογένειά του με στήριξαν σε όλη την περιπέτεια που πέρασα με την υγεία μου...


Όταν διαγνώστηκα, η μητέρα μου ήταν στην Αυστραλία. Το πιο δύσκολο πράγμα ήταν όταν έπρεπε να της ανακοινώσω, μέσω βίντεο κλήσης, ότι έχω καρκίνο.

Δεν ήξερα ποιο θα είναι το τέλος. Ο καρκίνος μου είναι μεταστατικός και γι' αυτό κάνω ελέγχους τακτικά. Αν κάνει μετάσταση, εδώ είμαστε να παλέψουμε ξανά».