Breaking News

Μάνεσης για Απόστολο Λύτρα: «Τον περιμέναμε να έρθει, εμφανίστηκε στους απέναντι και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νίκος Μάνεσης αναφέρθηκε στον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο δημοσιογράφος είπε το Σάββατο (22/6) στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής του στον Alpha:

«Τον κ. Λύτρα τον κάναμε διάσημο εμείς... και κυρίως διάφορες κοινωνικές εκπομπές. Ο κύριος Λύτρας εκμεταλλεύτηκε την τηλεόραση, έγινε πολύ διάσημος και επαγγελματικά εξελίχθηκε. Τώρα, βεβαίως, ο κ. Λύτρας, που "συμμετείχε" σε τηλε-δίκες, λέει "σταματήστε, έχω παιδιά, έχω οικογένεια". Δικαίως το λέει, αλλά το πράγμα έχει ξεφύγει.

Ο κ. Λύτρας εκμεταλλεύτηκε το σύστημα. Για εμάς εδώ, που δεν είμαστε του συστήματος, ήταν ακριβοθώρητος. Μία φορά του έχουμε πάρει συνέντευξη και 4-5 φορές - που είχαμε κλεισμένο ραντεβού για μεγάλα θέματα, όπως η υπόθεση Πισπιρίγκου - τον περιμέναμε να έρθει και τον βλέπαμε απέναντι. Και δεν απαντούσε και στα τηλέφωνα...


Δηλαδή, δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις γιατί εμείς κάναμε δημοσιογραφικά τη δουλειά μας. Και τουλάχιστον ο ομιλών ό,τι ερωτήσεις είναι να κάνει, τις κάνει. Και το λέω γιατί βλέπω τώρα μία κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, να υπερ-αμυνθούμε του κ. Λύτρα. Όχι! Τα δίκαια, τα νόμιμα. Ο κ. Λύτρας είναι προφυλακισμένος αυτή τη στιγμή, διότι κατά την άποψή μου, έκανε γκάφα ολκής».