Breaking News

Madonna: Η ανάρτησή της για τα γενέθλια του πατέρα της - «Τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Madonna μοιράστηκε με τους followers της μία σειρά από φωτογραφίες με τον πατέρα της, ο οποίος συμπλήρωσε 93 χρόνια ζωής.

Η Madonna γεννήθηκε στο Μπέι Σίτι του Μίσιγκαν. Ο πατέρας της Silvio Anthony Ciccone είναι πρώτης γενιάς Ιταλοαμερικανός (με ρίζες από το Pacentro στην Ιταλία).

Η μητέρα της Madonna Louise ήταν Γαλλοκαναδικής καταγωγής. Έφυγε από τη ζωή την 1η Δεκεμβρίου 1963, όταν η ίδια ήταν 5 ετών. Δεδομένου ότι η Madonna είχε το ίδιο όνομα με τη μητέρα της, τα μέλη της οικογένειάς της τη φώναζαν Little Nonni.

Ο πατέρας της, ο οποίος εργαζόταν ως μηχανικός σχεδιασμού για τις εταιρείες Chrysler και General Motors, συμπλήρωσε την Κυριακή (2/6) 93 χρόνια ζωής.

Η 65χρονη «βασίλισσα της ποπ» έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες. Σε μία φωτογραφία διακρίνεται και η μητέρα της.

«Ευτυχισμένα 93α γενέθλια Silvio! Συγχαρητήρια που οδηγείς το roller coaster της ζωής με χιούμορ και λογική. Σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι μαζί μου το "μάντρα" σου στη ζωή, το οποίο είναι "Θα πάω μέχρι να πέσουν οι Τροχοί". Τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει! Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω», έγραψε στη λεζάντα.