Breaking News

Πέθανε στα 33 της η Lizzy Musi (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία μόλις 33 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο του μαστού, η Lizzy Musi, η διάσημη τηλεπερσόνα και οδηγός αγώνων αυτοκινήτου που πρωταγωνίστησε στο ριάλιτι "Street Outlaws".

Σύμφωνα με το Deadline, η Lizzy Musi έφυγε από τη ζωή στις 27 Ιουνίου, στο σπίτι της στη Βόρεια Καρολίνα. Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε ο πατέρας της, μέσα από ανάρτησή του στα social media, στην οποία ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την υποστήριξη κατά τη διάρκεια της μάχης της με τον καρκίνο.

Η Lizzy Musi, που διαγνώστηκε με τριπλά αρνητικό καρκίνο του μαστού, Σταδίου 4, τον Απρίλιο του 2023, έγινε η πρώτη γυναίκα οδηγός που κέρδισε ένα event στο ριάλιτι "Street Outlaws".

Συγκεκριμένα κέρδισε στο "Street Outlaws: No Prep Kings" τη 2η σεζόν, οδηγώντας μια Camaro του 2012 που ονομάστηκε "The Aftershock". Μάλιστα κέρδισε τρεις διαδοχικούς αγώνες κατά τη διάρκεια της δεύτερης σεζόν το 2019...


Εμφανίστηκε, επίσης, στα spin-offs "Street Outlaws: Fastest in America" (2020), "Street Outlaws: Gone Girl" (2021) και "Street Outlaws: Locals Only" (2023). Επίσης, έπαιξε στην ταινία "Adrenaline" (2015)...


Τον Ιούλιο του 2014, η Musi είχε γίνει η πρώτη γυναίκα που κέρδισε μια εθνική εκδήλωση "Pro Nitrous" στο Professional Drag Racers Association U.S Drags. Εμφανιζόταν συχνά στο περιοδικό Drag Illustrated, ενώ ήταν εξώφυλλο στο τεύχος Φεβρουαρίου του 2014. Ήταν διευθύντρια της οικογενειακής επιχείρησης Musi Racing στο Mooresville, στη Βόρεια Καρολίνα. Ο πατέρας της, Pat Musi, ήταν οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής PDRA pro street και διάσημος κατασκευαστής κινητήρων.