Breaking News

Λιάνα Κανέλλη: Η κατάσταση της υγείας της μετά τον τραυματισμό στο πλατό του ΑΝΤ1 - «Η διάγνωση είναι ράγισμα στην περόνη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί της Δευτέρας (10/6), η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετέφερε τις νεότερες πληροφορίες σχετικά με τον τραυματισμό που είχε η Λιάνα Κανέλλη το βράδυ των Ευρωεκλογών.

Η Λιάνα Κανέλλη, φεύγοντας από το πλατό του ΑΝΤ1, είχε ένα ατύχημα. Συγκεκριμένα παραπάτησε, έπεσε και χτύπησε, με τους παριστάμενους στο πλατό να σπεύδουν να τη βοηθήσουν.

«Είναι καλύτερα η κυρία Κανέλλη. Υπέστη όντως έναν τραυματισμό. Η διάγνωση είναι ράγισμα στην περόνη. Πήγε κατευθείαν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά το στούντιο. Ανησύχησαν όλοι και δικαίως, γιατί ξαφνικά σωριάστηκε. Βλέποντας τις αντιδράσεις της κυρίας Βόζεμπεργκ, που προφανώς είδε όλο το σκηνικό να συμβαίνει, είδα το σοκ στα μάτια της», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον τηλεοπτικό αέρα του Happy Day...


Και πρόσθεσε: «Ο τραυματισμός ο χθεσινός δεν είναι ότι ήταν ο σοβαρός τραυματισμός, αλλά έρχεται επιπρόσθετα από μια δύσκολη χρονιά. Είχε μπει στο νοσοκομείο και το πόδι στο οποίο χτύπησε ήταν εγχειρισμένο, είχε κάνει χιαστό».