Breaking News

Λάκης Λαζόπουλος για Γιώργο Αυτιά: «Γλιτώσαμε, του δώσαμε 300.000 ψήφους για να φύγει από τον ΣΚΑΪ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα αποτελέσματα των πρόσφατων ευρωεκλογών σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του. Ένα απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο κωμικός ηθοποιός και σεναριογράφος ανέφερε:

«Γλιτώσαμε από τον Γιώργο Αυτιά. Αχ Παναγία μου, μου έφυγε ένα βάρος. Ένα πρόβλημα ελληνικό έγινε ευρωπαϊκό. 300.000 ψήφους του δώσαμε για να φύγει. Μην τις βλέπεις σαν ψήφους που του έδωσαν για να πάει στην Ευρωβουλή, μέτρησέ τες ανάποδα σαν ψήφους που του έδωσαν για να φύγει από τον ΣΚΑΪ. Μέχρι εμένα μου ήρθε να πάω να ψηφίσω τη νυφίτσα...


Κύριε Κασσελάκη, μαλ…ια που παίξατε το χαρτί του Μητσοτάκη κι εξηγούσατε μία εβδομάδα πριν το Πόθεν Έσχες σας σε έναν κόσμο που ξέρει το Πόθεν Έσχες όλων αυτών. Όποτε και να το παρουσιάζατε αυτό το κ…χαρτο, θα είχατε πρόβλημα. Αυτό το χαρτί σας δείχνει σαν να είστε ο Βουτσάς σε μία ταινία που κάνει τον Άραβα σεΐχη και ξαφνικά είναι ένας από τους ίδιους κι απαράλλαχτους, τους χιολιοδανεισμένους. Δεν πείσατε τον κόσμο. Κάτι έχετε και κάτι δεν έχετε. Μεταφέρετε ελπίδα σε σπασμένη κούπα. Καθαρός νικητής των εκλογών είναι σίγουρα ο Κυριάκος Βελόπουλος».