Breaking News

Η Lady Gaga διαψεύδει τις φήμες περί εγκυμοσύνης της (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Lady Gaga διέψευσε τις φήμες ότι είναι έγκυος, που ξεκίνησαν μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών από τον γάμο της αδερφής της.

Η Lady Gaga εμφανίστηκε στον γάμο της αδερφής της, Natali Germanotta, το περασμένο Σαββατοκύριακο, φορώντας ένα κολλητό μαύρο φόρεμα, με αποτέλεσμα να διαγράφεται η κοιλιά της...


Μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, η 38χρονη ποπ σταρ έβαλε τέλος στις φήμες που την ήθελαν έγκυο. Συγκεκριμένα, η Lady Gaga έγραψε στο βίντεο: «Δεν είμαι έγκυος - απλά κλαίω στο γυμναστήριο».

Να σημειωθεί ότι η φράση «απλά κλαίω στο γυμναστήριο» είναι από το τραγούδι «Down Bad» της Taylor Swift (Now I'm down bad crying at the gym).

@ladygaga

register to vote or check if you're registered EASILY at www.headcount.org

♬ I AM THE AESTHETIC _yaesthetician - yas 💚🌻🍭🫧

Σύμφωνα με το People, τον Απρίλιο του 2024 η Lady Gaga είχε τραβήξει πάλι το ενδιαφέρον των Μέσων για ένα παρόμοιο θέμα. Συγκεκριμένα, εθεάθη να φορά ένα μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι, με αποτέλεσμα οι θαυμαστές της να αναρωτιούνται αν αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της, Michael Polansky. Ωστόσο, ο εκπρόσωπός της δεν είχε απαντήσει τότε σε σχετικό αίτημα του People για κάποια δήλωση.